PUBG Mobile 12.Sezon için önemli detayları sızdırıldı! YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

PUBG Mobile 12.Sezon için önemli detayları sızdırıldı !

Dünyanın en popüler mobil oyunları arasına adını altın harflerle yazdıran PUBG Mobile, 12.sezon için sızdırılan görselleriyle karşımıza çıktı. PUBG Mobile her sezon yeni teması, skinleri ve silahlarıyla heyecanla bekleniyor. 12.sezon ise oyunun ikinci yıldönümüne denk geldiği için ayrı bir heyecan taşıyor.

PUBG Mobile 12. sezon sızıntıları

Mr.GHOST GAMING adlı YouTube kanalında PUBG Mobile’in yeni sezonda nasıl bir tema belirleyeceğini, verilecek ödülleri, giysileri ve skinleri bir video ile yayınladı. Söz konusu videoda detaylandırılan yeni sezon görselleri, oyunun içinden görüntüler ve workshop detaylarını içeriyor. Yani PUBG Mobile 12.sezon muhtemelen mavi, mor, sarı ve pembe renklerinin ağırlıkta olduğu bir tema benimseyecek diyebiliriz.

Bu detayların yanında bir de bazı Battle Pass ödülleri sızdırılmış oldu. Parlak savaş kıyafetleri, erkek ve kadınlar için yeni temayı en iyi yansıtacak kostümlerin detayları gösterilen videoda, yeni sezonun daha çok kutlama yılını yansıtacağı da görülüyor.

Sende hemen 12.Sezona bir adım önde başlamak için hemen PUBG Mobile UC Satın Al kısmına tıklayarak UC satın alabilirsiniz. 



Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?