Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Baba Is You YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Baba Is You Açıklama:

Baba Is You, oynadığın kuralları değiştirebildiğin ödüllü bir puzzle oyunudur. Her bölümde, kurallar kendini etkileşime girebildiğin bloklar olarak gösterir; onlari manipüle ederek kurallari değistirebilir ve beklenmedik etkileşimlere yol açabilirsin! Blokları basitçe iterek kendini taşa dönüştürebi..

Oyun Adı: Baba Is You
Geliştirici: Hempuli Oy
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 13 Mar 2019

14,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

Baba Is You, oynadığın kuralları değiştirebildiğin ödüllü bir puzzle oyunudur. Her bölümde, kurallar kendini etkileşime girebildiğin bloklar olarak gösterir; onlari manipüle ederek kurallari değistirebilir ve beklenmedik etkileşimlere yol açabilirsin! Blokları basitçe iterek kendini taşa dönüştürebilir,çimenleri sıcak engellere çevirebilir, ve hatta gerçeklestirmen gereken hedefi tamamen değiştirebilirsin.



Oyun, oyuncuyu kuralları anlamaya ve akıllıca manipüle etmeye iten ve objelerle sinsice etkileşmeye zorlayan, oyunun mekanikleriyle deneyselleşen 200'ün üzerinde bölüm bulunmaktadır.



Oyun esas olarak Nordic Game Jam için üretilmiş ve kazanmıştır. Baba Is You Independent Games Festival 2018'de Tasarimda Mükemmeliyet ve En İyi Öğrenci Oyunu ödüllerini kazanmıştır. Ayrıca Seamus McNally Büyük ödülünün de dahil olduğu iki kategoride finale kalmıştır. Oyun, Clickteam tarafından üretilen Multimedia Fusion 2 kullanılarak yapılmıştır.