GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı! YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı !

Rockstar Games'in en bilinen oyunlarından biri olan (Grand Theft Auto) GTA serisinin, merakla beklenen son versiyonu GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı! Sızıntının ise, doğru tahminleri ile bilinen ünlü perakende satış platformu Gamewhere tarafından ortaya çıktığını belirtelim.

Rockstar Games'in en bilinen oyunlarından biri olan GTA serisinin ilk oyunu 1997 yılında oyunseverler ile buluşmuştu. Serinin son versiyonu olan GTA 5’in üzerinden tam 7 yıl geçti. Gerek hikayesi gerek açık dünya yapısı ve gerçekçi grafikleriyle simülasyon tadında deneyimler yaşatabilen GTA 5 oyuncular tarafından fazlasıyla beğenilmiş ve ciddi satış rakamlarına imza atmıştı.


Tahmin edeceğiniz gibi, oyuncular tarafından GTA 6'nın çıkış tarihi oldukça merak konusu olmakla birlikte epey bi uzun zamandır bekleniyordu. Zira Rockstar Games'in de, uzun zamandır GTA 6 üzerinde çalışmalar yürüttüğü biliniyordu. GTA 6 ile ilgili bu güne kadar yapımcı firma tarafından herhangi bir açıklama yapılmamasına rağmen, bir çok farklı mecrada GTA 6 ile ilgili bir çok iddia ortaya atıldı. Ancak sonunda merak edilen sorunun cevabı Avusturya’lı perakende satış platformu Gamewhere tarafından ortaya çıktı.

Gameware sitesinde yer alan bilgilere göre oyunun 2020 yılının sonlarına doğru satışa çıkarılması bekleniyor. Ayrıca sitede Grand Theft Auto 6’nın sadece PlayStation 4, Xbox One ve PC sürümleri için çıkarılacağı bilgisi de yer alıyor. Şu an PlayStation 5 ve Xbox Series X için ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. Gameware, listesinde dikkat çeken bir başka detay ise oyunların Grand Theft Auto 6 D1 Edition olarak listelenmiş olması. D1 Edition’ın ne anlam taşıdığı henüz bilinmezliğini koruyor. 

GTA 6’nın belirtilen satış fiyatları ise şu şekilde;

  • PC için; 59,99 Euro
  • PlayStation 4 için; 69,99 Euro
  • Xbox One için; 69,99 Euro

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?