Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Dead Space™ 3 YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Dead Space™ 3 Açıklama:

EA AccessOyun AçıklamasıNecromorph sallgının kaynağını keşfedip yok etmek için Isaac Clarke ve Sgt. John Carver ile uzayın derinliklerindeki Tau Volantis buz gezegenine doğru yolculuğa çıkın. Ham madde için zorlu çevrede arama yapın ve özel üst seviye silahlar ile hayatta kalma araçları üretmek için..

Oyun Adı: Dead Space™ 3
Geliştirici: Visceral Games
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 18 Haz 2020

19,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

EA Access


Oyun Açıklaması

Necromorph sallgının kaynağını keşfedip yok etmek için Isaac Clarke ve Sgt. John Carver ile uzayın derinliklerindeki Tau Volantis buz gezegenine doğru yolculuğa çıkın. Ham madde için zorlu çevrede arama yapın ve özel üst seviye silahlar ile hayatta kalma araçları üretmek için atık parçalar toplayın - eğer Isaac ve Carver gezegenden sağ kurtulmayı umuyorlarsa, bu eşyalara ihtiyacınız olacak. Necromorphlar ise bu süre içinde yüzleşecekleri birkaç düşmandan sadece biri. İnsanlığı yaklaşan kıyametten kurtarma görevinde heyelanların, tehlikeli buz tırmanışlarının, acımasız vahşi doğanın ve daha ölümcül ve de daha gelişmiş düşmanlardan oluşan bir ordunun üstesinden gelin.


Ana özellikler


  • Takım oluşturun ve birlikte dehşeti ortadan kaldırın — Çevrimiçi çok oyunculu veya tek oyunculu modlarda tüm seferleri oynayın. Oyuna kolayca giriş yapabilir ve oyundan kolaylıkla çıkabilirsiniz.

  • Yeni ve saldırgan bir çevreye hazır olun — Yer altı şehirlerini keşfetmek ve yan görevleri kabul etmek için gezegen yüzeyine yol alın. Donmuş araziyi keşfedin ve terk edilmiş kamp alanlarını arayın.

  • İnsanlığı kurtarmak için nefes kesici bir keşfe atılın — Geçmişin gerçeklerini açığa çıkarın, Necromorph dehşetinin kaynağını keşfedin ve insan ırkının yok olmasını engellemek için savaşın.

  • Atık parçaları arayıp bulun ve tercih ettiğiniz silahı üretin — İçerikleri toplayarak özel silahlar üretin. Bir araya getirin, yeniden şekillendirin ve en sevdiklerinizi geliştirin.