Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Battlefield 3™ YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Battlefield 3™ Açıklama:

EA AccessOyun AçıklamasıBattlefield 3™ ile çatışmanın dozunu yükseltin ve istediğiniz gibi savaşma özgürlüğünün tadını çıkarın. 29 devasa çok oyunculu haritayı keşfedin ve tansiyonu yükseltmenize yardımcı olacak taşıtları, silahları ve cihazları kullanın. Öte yandan, çatışmanın her saniyesinde onlar..

Oyun Adı: Battlefield 3™
Geliştirici: DICE
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 11 Haz 2020

39,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

EA Access


Oyun Açıklaması

Battlefield 3™ ile çatışmanın dozunu yükseltin ve istediğiniz gibi savaşma özgürlüğünün tadını çıkarın. 29 devasa çok oyunculu haritayı keşfedin ve tansiyonu yükseltmenize yardımcı olacak taşıtları, silahları ve cihazları kullanın. Öte yandan, çatışmanın her saniyesinde onlarca ekstra ögeyi açmaya ve Rütbe yükselmeye bir adım daha yaklaşacaksınız. Aksiyona ortak olun.


Öne çıkan özellikler

  • Güçlü yönlerinizi ortaya koyun — Her biri belirli konularda uzman 4 oyuncu sınıfı (Assault, Engineer, Support ve Recon) ve iş birliği yapmak, zafere ulaşma konusunda kilit öneme sahip.
  • İstediğiniz yere gidin, istediğinizi yapın — Tanklardan brıçkalara, helikopterlere ve jetlere kadar istediğiniz taşıtın sürücü koltuğuna oturun. Hatta F/A-18E Super Hornet’iniz ile düşman askerlerinin içine dalın!
  • Dev kaosu tecrübe edinin — 29 çok oyunculu haritanın tadını çıkarın. Yıkılabilen devasa yerler mi? Evet. Çılgın taşıt çatışması için geniş ve açık alanlar mı? Tamamdır.
  • Çok sayıda açılabilir ögeyi alın — Her çatışmada Rütbe, Kurdele, Madalya ve daha fazlasını kazanıp becerinizi artırırsınız. Helikopterinizi kullanın, usta bir pilot olun ve IR fişeklerini açarak gelen füzeleri uzaklaştırın ya da gizliliğinizi koruyun.

[/list] Battlefield 3 Premium Sürüm içerikleri:

  • Oyun ve 5 genişletme paketinin tamamı — Premium Sürüm, 20 yeni harita, 20 yeni silah, 10 yeni taşıt ve 4 yeni oyun modu içerir.
  • Çok Oyunculu Hızlı Başlangıç kiti — 15 gelişmiş silahı, cihazları, taşıt geliştirmelerini ve daha fazlasını anında açın.
  • Güçlü yeni özellikler — Yeni bir başlangıç için istatistiklerinizi sıfırlayın, sunucu sıralarında önceliğe sahip olun ve Birlik amblemleri için yeni çıkartmalar kazanın. Ayrıca, İki Kat XP hafta sonları gibi özel etkinliklere ve özel müsabakalara katılın.
  • Özel oyun içi ögeler — Yeni asker ve silah kamuflajları, ACB-90 bıçağı ve özel künye seti gibi başka hiçbir yerde olmayan özel oyun içi ögeleri elde edin.