Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Forza Horizon 4 YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Forza Horizon 4 Açıklama:

Forza Horizon 4 Ultimate EditionForza Horizon 4 Ultimate Edition dijital yığını tam oyunu, Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.Forza Horizon 4 Deluxe EditionBir Horizon süper yıldızı olmak i..

Oyun Adı: Forza Horizon 4
Geliştirici: Playground Games
Tür: Yarış
Çıkış Tarihi: 9 Mar 2021

6,59
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

Forza Horizon 4 Ultimate Edition


Forza Horizon 4 Ultimate Edition dijital yığını tam oyunu, Car Pass, VIP Üyeliği, Formula Drift Araç Paketi, Best of Bond Araç Paketi ve Servet Adası ile LEGO® Speed Champions oyun genişletmelerini içerir.


Forza Horizon 4 Deluxe Edition


Bir Horizon süper yıldızı olmak için kendi yolunuzu seçin. Forza Horizon 4 Deluxe Edition dijital yığını Forza Horizon 4 Car Pass ve Formula Drift Araç Paketi.


Oyun Açıklaması

Dünyanın en harika otomobil festivalinde dinamik sezonlar her şeyi değiştiriyor. Tek başınıza veya başkalarıyla takım oluşturup paylaşımlı, açık bir dünyada güzel ve tarihi Büyük Britanya'yı keşfedin. 450'den fazla aracı toplayın, modifiye edin ve sürün. Yarışın, kontrol edin, oluşturun ve keşfedin. Bir Horizon süper yıldızı olmak için kendi yolunuzu seçin.


450'den Fazla Araç Toplayın

100'den fazla lisanslı üreticiyi kapsayan en büyük ve çeşitli Horizon araç listesinin keyfini çıkarın.



Yarışın. Gösteri yapın. Oluşturun. Keşfedin.

Yeni, açık uçlu karşılaşmalarda yapacağınız her şey oyununuzu ilerletir.



Ortak bir Dünyayı Keşfedin

Gerçek oyuncular da sizin dünyanızda bulunuyor. Günün vakti, havası ve mevsimi değiştiğinde oyunu oynayan herkes bu değişiklikleri aynı anda tecrübe edecek.



Güzel, Tarihi Britanya'yı Keşfedin

Britanya'yı daha önce hiç böyle görmediniz. Muhteşem doğallıktaki 4K ve HDR çözünürlükte gölleri, vadileri, kaleleri ve nefes kesici manzaraları keşfedin.