Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Remothered: Tormented Fathers YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Remothered: Tormented Fathers Açıklama:

Remothered, aşırı gerçekçi oynanışıyla tam olarak film tadında geçen bir hayatta kalma-korku üçlemesidir.Hikâye, öngörülemeyen ters köşelerle dolu olmanın yanı sıra kişiye dokunmayı da ihmal etmiyor. Psikoloji ise oldukça büyük bir role sahip: kahramanlar ve düşmanlar alışılmışın dışında, iyiyle köt..

Oyun Adı: Remothered: Torme..
Geliştirici: Stormind Games
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 30 Oca 2018

19,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?


Remothered, aşırı gerçekçi oynanışıyla tam olarak film tadında geçen bir hayatta kalma-korku üçlemesidir.


Hikâye, öngörülemeyen ters köşelerle dolu olmanın yanı sıra kişiye dokunmayı da ihmal etmiyor. Psikoloji ise oldukça büyük bir role sahip: kahramanlar ve düşmanlar alışılmışın dışında, iyiyle kötü arasındaki çizgi ise oldukça bulanık. Oyunun ilerleyişi, oyuncunun karakterin kimliğine bürüneceği bir filmin anlatımından farksız. Müzikler ise Nobuko Toda (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) ve Luca Balboni tarafından korkunç atmosferi vermek için yapıldı.



35 yaşındaki Rosemary Reed, gizemli bir hastalığa yakalanan emekli noter Dr. Felton'ın evine gider. Yaşlı adama bakan hemşire Gloria tarafından karşılanır. Rosemary'nin gerçek kimliği ve niyeti ortaya çıktığında ise asıl gerilim başlar.


Rosemary'nin soruşturması, onu, Dr. Felton'ın kızı Celeste'in ortadan kayboluşunun ardından korkunç bir katliamın yattığına inandırır. Gerçeği bir tek Dr. Felton ve eşi Arianna biliyordur. Buna, Celeste'in gerçek kimliği ve yalnız yaşayan, fanatik kızıl rahibe kültünün ilgisi de dahildir.



Remothered: Tormented Fathers, epeydir beklenen 3. şahıs bakışlı oyun üçlemesinin ilk oyunu olarak sahneye çıkar. Oyunun, cinayet ve saplantının gerçek olduğu bir yalan ağından farkı bulunuyor. Hayatta kalma-koru hayranları için ise, devrim niteliğinde bir deneyim sunuyor.


  • Pek çok hayatta kalma yolu. Oyun dinamiklerinin sonsuz kombinasyona sahip olması gizlenme, savaşma, stratejik hareket etme, kaçma ve saklanma gibi oynanış türlerinin uygulanmasını mümkün kılıyor. Düşmanı kandır ve evin başka bir yerinde önüne geç. Düşmana saldır ve gücünü göster. Düşmanın hareketlerini ve izlediği yolu dikkatle izle. Düşmanına yaklaşma, görünmez bir gölge gibi hareket et ve ortalıkta dolaşma. Ya da hepsini karıştırıp çorba yap.
  • Psikolojik konu. Hikayedeki karakterler, kendilerini canavarlara dönüştüren gündelik insanlardan başkası değil.
  • Filmleri anımsatan sahneler. Etkileyici yönetimiyle, Chris Darril oyunun hikayesini karmaşık karakterlerle donatt
  • Sesli ipuçları. Düşmanın yaklaştığını anlamak için müziklere ve 3D ses efektlerine dikkat et.
  • Sağlık çubukları kullanılmıyor. Ne durumda olduğunu bir tek vücuduna kulak vererek anlayabilirsin.
  • Gerçekçi bulmacalar. Ortam ve karakterler gerçekçi ve inandırıcı olacak şekilde düşünüldü.
  • Üstün müzikler. Oyunun müzikleri Nobuko Toda (Final Fantasy, Halo, Metal Gear Solid) ve Luca Balboni'nin ellerinden çıktı.
  • Gerçekçi yükleme. Konağı boş anlar ve sıkıcı yükleme süreleri olmadan keşfet.