Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Timelie SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Timelie Explanation :

BuzzOyun AçıklamasıTimelie'da her saniyenin bir hükmü vardır; bu gizli bulmaca oyununda zamanın gücü senin ellerinde. Soyut ve gerçeküstü dünyaya hapsedilmiş bir kız ve gizemli bir kedi, her köşede karşılarına çıkan isimsiz düşmandan ve bu dünyadan kaçmak zorundalar.Zaman Tüneli yeteneği oyuncul..

Game Name: Timelie
Developer: Urnique Studio
Type: Macera
Quit Date: 20 May 2020

9,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Buzz




Oyun Açıklaması

Timelie'da her saniyenin bir hükmü vardır; bu gizli bulmaca oyununda zamanın gücü senin ellerinde. Soyut ve gerçeküstü dünyaya hapsedilmiş bir kız ve gizemli bir kedi, her köşede karşılarına çıkan isimsiz düşmandan ve bu dünyadan kaçmak zorundalar.




Zaman Tüneli yeteneği oyunculara, zamanı bir medya oynatıcısını kontrol eder gibi kontrol etme gücünü verir. Zamanı geri sarıp hatalarını düzeltmek için Zaman Tüneli'ni sola sürükle. Geleceğini izlemek ve geçmişini değiştirebileceğin değerli bilgiler edinmek için sağa sürükle.





Kediyle kızı aynı anda kontrol et, birbirlerini tamamlamaları, kaçış tespiti, düşmanların dikkatini dağıtmak ve tutsak kaldıkları dünyadan nihai kaçışa ulaşmaları için hareketlerini ve eylemlerini zamanla. Daha önce hiç olmamış tekli oyuncu iş birliği oyunu deneyimle.





Renkli soyutlamalar ve gerçek dışı görsellerle dolu enerjik bir dünyada kendini kaybet. Tehlike dolu alemleri dolaş... Ve keşfet.