Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Mass Effect™: Andromeda Deluxe Sürüm SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Mass Effect™: Andromeda Deluxe Sürüm Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıMass Effect™: Andromeda ile oyuncular Andromeda Galaksisinde Samanyolu'nun ötesine yolculuk yapacaklar. Düşman bölgeye yerleşmemiz için yapacağımız savaşa askeri eğitimli kaşiflerin lideri Pathfinder olarak öncülük edeceksiniz. İnsanlığın yeni bir başlangıç yaptığı bu hik..

Game Name: Mass Effect™: And..
Developer: BioWare
Type: Aksiyon
Quit Date: 11 Haz 2020

39,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Mass Effect™: Andromeda ile oyuncular Andromeda Galaksisinde Samanyolu'nun ötesine yolculuk yapacaklar. Düşman bölgeye yerleşmemiz için yapacağımız savaşa askeri eğitimli kaşiflerin lideri Pathfinder olarak öncülük edeceksiniz. İnsanlığın yeni bir başlangıç yaptığı bu hikayede, oyun boyunca aldığınız kararlar insanlığın kaderini belirleyecek.


Deluxe Sürüm içerikleri:


Deep Space Explorer Armour. Yepyeni bir galaksinin karşınıza çıkaracağı her şeye göğüs gerebilecek bir zırh mı arıyorsunuz? Deluxe Sürüm ile Deep Space Explorer Armour’u kuşanacaksınız.


Nomad Kaplaması (3). Bu özel kaplamayla yeni gizemli gezegenleri keşfederken Nomad’inizin dikkat çekmesini sağlayın.


Multiplayer Booster Paketi. Booster paketi ile çok oyunculu co-op moduna hızlı başlayın. Beş adet %50 XP Takviyesi içerir (anında verilir, karşılaşma başına 1 adet).


Pathfinder Casual Outfit (2). Kimse 7/24 üniforma giymek istemez. Tempest’ta dinlenirken veya dost bir uzay limanını keşfederken bu rahat kıyafet iyi görünmenize yardımcı olacak.


Scavenger Armour. Ölümcül yeni dünyada bir gezegende olduğunuzda bile kalabalık arasında dikkat çekin.


Pathfinder Elite Weapon Set (4). Standart ekipmanları bırakıp Elit olun. Bu özel silah setiyle Andromeda’da savaşarak ilerleyin.


Pet Pyjak. Herkesin en sevdiği uzay maymunu geri döndü ve Tempest’ta size katılabilir.


Dijital Oyun Müzikleri. Bu dijital indirmeyle gittiğiniz her yerde arkanıza yaslanıp Mass Effect’in inanılmaz müziklerinin tadını çıkarın.


Multiplayer Deluxe Launch Paketi. İlerlemenizi başlatacak ögeler içeren Multiplayer Launch Paketi ile ilk günden eşli oyuna hızlı başlangıç yapın (anında verilir).