Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Mass Effect 3 SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Mass Effect 3 Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıDünya yanıyor. Reaper’lar hüküm sürerken, diğer medeniyetler birer domino taşı gibi devriliyor. İnsanlığı kurtarmak ve dünyayı bu korkunç makinelerin elinden almak için son savaşı Komutan Shepard olarak yöneteceksiniz. Bu savaşlarda desteğe ihtiyacınız var. Neyse ki galaksini..

Game Name: Mass Effect 3
Developer: BioWare
Type: Aksiyon
Quit Date: 11 Haz 2020

29,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Dünya yanıyor. Reaper’lar hüküm sürerken, diğer medeniyetler birer domino taşı gibi devriliyor. İnsanlığı kurtarmak ve dünyayı bu korkunç makinelerin elinden almak için son savaşı Komutan Shepard olarak yöneteceksiniz. Bu savaşlarda desteğe ihtiyacınız var. Neyse ki galaksinin karşınıza beklenmedik türler çıkarmak gibi bir huyu var. Yeni takım üyeleri bulun ve yeni ittifaklar kurun ancak türlü fedakarlıkların yapılması gerektiği bu ortamda her an veda etmeye hazır olun. Komutan Shepard için insanlığın kaderini ve galaksiyi kurtarmak için savaşma zamanı. Komutan olarak baskının üstesinden gelin.


Daha zekice savaşın. Yeni güçlerden ve çatışma hareketlerinden faydalanın. Shepard artık düşmanlara kör ateş açabilir ve daha güçlü yakın saldırılar gerçekleştirebilir. Ayrıca takım olarak savaştığınızda yeni biyotik ve teknolojik güçleri birlikte kullanarak yıkıcı Güçlü Kombolar yapabilirsiniz.


Nihai gücü yaratın. Çeşitli ırklardan ve sınıflardan oluşan bir takım kurun ve becerilerini birlikte kullanarak imkansızı başarın. Güçlü ve kararlı bir asker olan James Vega ve yeni fiziksel formuyla alınan güvenilir yapay zeka EDI gibi yeni karakterler de size katılacak. Geçmişte sevdiğiniz karakterler için gözünüzü dört açın ama dikkatli olun. Bazıları son savaşta hayatta kalamayabilir.


Arkadaşlarınızla yüzleşin. Entegre eşli çok oyunculu modun tadını çıkarın ve arkadaşlarınızla çevrimiçi takım kurarak çatışma bölgelerini giderek güçlenen rakiplerden temizleyin. Savaşçınızı özelleştirin; yeni silahlar, zırhlar ve yetenekler kazanarak tek oyunculu harekatta savaşmak için gereken istatistikleri elde edin.



Deluxe Sürüm içeriği:


N7 Cephane Paketi ve ekstra oyun içi ögeler: Onlarca ekstra silah, karakterinizin Normandy’de keyfine bakması için N7 kapüşonu ve dost canlısı bir robot köpek elde edin.


Özel Dijital Çizimler: Dark Horse Comics imzalı Sınırlı Sürüm Mass Effect Çizgi Romanı ile göreviniz hakkında daha fazla bilgi edinin. Ayrıca BioWare geliştirici ekibinden 70 sayfalık indirilebilir dijital çizim kitabı ve çatışma anlarındaki Normandy’i içeren dijital litografik ile kendinizi Komutan Shepard’ın galaksisinde hissedin.


Ashes DLC’sinden: Cerberus çok ileri gitti ve onu durdurup Prothean yapısını kurtarmak sizin elinizde. Hatta bu sırada hayatta kalan son Prothean ile tanışabilirsiniz.