Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Battlefield™ 1 SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Battlefield™ 1 Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıEleştirmenlerden tam not alan bu birinci şahıs nişancı oyununda, büyük Battlefield™ topluluğuna katılıp 1. Dünya Savaşı'nın destansı muharebelerinde yer alın. Eleştirmenlerin gözdesi Battlefield 1, Games Critics Awards Best of E3 2016: En İyi Aksiyon Oyunu ve gamescom 201..

Game Name: Battlefield™ 1
Developer: DICE
Type: Aksiyon
Quit Date: 11 Haz 2020

39,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Eleştirmenlerden tam not alan bu birinci şahıs nişancı oyununda, büyük Battlefield™ topluluğuna katılıp 1. Dünya Savaşı'nın destansı muharebelerinde yer alın. Eleştirmenlerin gözdesi Battlefield 1, Games Critics Awards Best of E3 2016: En İyi Aksiyon Oyunu ve gamescom 2016 En İyi Aksiyon Oyunu ödüllerine layık görüldü.


Kapsamlı bir koleksiyon olan Battlefield 1 Devrim şunları içeriyor:


  • Battlefield 1 temel oyun. Topyekün savaşın doğuşuna Battlefield 1'de tanık olun. Macera dolu harekat modunda savaş halindeki dünyayı keşfedin ya da 64 oyuncu içeren çok oyunculu destansı takım savaşlarına katılın. Piyade olarak savaşın ya da inanılmaz kara, hava ve deniz vasıtalarını kontrol edin.

  • Battlefield 1 Premium Pass. Yeni çok oyunculu haritalar, yeni silahlar ve daha fazlasını içeren dört adet temalı genişletme paketini oynayın.

  • Kızıl Baron Paketi, Arabistanlı Lawrence Paketi ve Hellfighter Paketi. Ünlü kahramanlardan ve birliklerden ilham alınan temalı silahlar, vasıtalar ve amblemler edinin.