Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Battlefield 4™ SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Battlefield 4™ Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıBattlefield 4™ Premium Sürüm, yeni silahları, modları ve daha fazlasını size tek bir pakette sunuyor. Yeni silahları açmak için zorlu görevleri tamamlayın. Devasa interaktif bir ortamdaki taktiksel görevlerde üstünlük kurun, düşmanlarınızı koruyan binaları yıkın, bir gambotun..

Game Name: Battlefield 4™
Developer: DICE
Type: Aksiyon
Quit Date: 11 Haz 2020

39,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Battlefield 4™ Premium Sürüm, yeni silahları, modları ve daha fazlasını size tek bir pakette sunuyor. Yeni silahları açmak için zorlu görevleri tamamlayın. Devasa interaktif bir ortamdaki taktiksel görevlerde üstünlük kurun, düşmanlarınızı koruyan binaları yıkın, bir gambotun arkasından saldırıya öncülük edin veya küçük bir C4 ile büyük işler başarın. 64 oyunculu devasa çatışmalarda tüm kaynaklarınızı kullanın ve güçlü yönlerinizden faydalanarak zafere giden yolda ilerleyin.


Önemli özellikler


  • Dinamik savaş alanları — İnteraktif ortamlar gerçek zamanlı eylemlerinize karşılık veriyor, bu nedenle bir gemi enkazını kullanarak veya sokakların su basmasını sağlayarak taktiksel avantaja sahip olabilirsiniz. Rakipleriniz ne olduğunu bile anlayamayacak.

  • Daha fazla taşıt, daha fazla özgürlük — Helikopterlerden hayalet jetlere, gambotlardan uçaksavarlara kadar her biri devasa kaotik haritalarda avantaj sağlamanız için tasarlanan düzinelerce taşıtla savaş alanını kontrol edin.

  • Nefes kesen tek oyunculu harekat — Uluslararası gerilim artarken, kritik Amerikan VIP’lerini Şangay’dan kurtarmanız ve manganızın eve dönmesi için ne pahasına olursa olsun savaşmanız gerekiyor.



    Premium Sürüm içerikleri:
  • 5 genişletme paketinin tamamı — 20 yeni haritayı, 48 özel görevi, yeni modları ve daha fazlasını elde edin.

  • Özel kişiselleştirme seçenekleri — Yepyeni kamuflajlar, boyamalar, amblemler ve künyelerle kuşanın. 4 savaş rolüne özel donanımlarla sınırsız kombinasyon mümkün.

  • Sunucu sıralarında öncelik — Savaşa en kısa sürede girin. Sıra önceliği, düşmanı hızlıca bozguna uğratmanız demek.

  • 12 bonus Battlepack — Sadece Premium üyelerine özel olan silah parçalarını, XP takviyelerini ve özelleştirmeleri kullanın.