Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Streamer Life Simulator SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Streamer Life Simulator Explanation :

Sıfırdan başlayarak dünyanın en popüler insanlarından biri olun. Karakterinizi geliştirin ve kendinize yeni ekipmanlar satın alın. Kötü mahallenizden uzaklaşın ve daha güçlü internet altyapısına sahip yeni mahalleye yerleşin. İstediğiniz özelliklerle bilgisayarı oluşturun ve yayına başlayın. Takipçi..

Game Name: Streamer Life Sim..
Developer: Cheesecake Dev
Type: Aksiyon
Quit Date: 21 Ağu 2020

10,49
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Sıfırdan başlayarak dünyanın en popüler insanlarından biri olun. Karakterinizi geliştirin ve kendinize yeni ekipmanlar satın alın. Kötü mahallenizden uzaklaşın ve daha güçlü internet altyapısına sahip yeni mahalleye yerleşin. İstediğiniz özelliklerle bilgisayarı oluşturun ve yayına başlayın. Takipçilerinizle sohbet edebilir ve bağış toplayabilirsiniz.

Oynadığınız oyunları yayınlayın. Kazandığınız parayla yatırım yapabilir ve paranızı artırabilirsiniz. Yeni oyunları ve etkinlikleri takip ederek. Yeni oyunlar satın alın. Doğru zamanda doğru oyunu oynayarak. Yeni insanların sizi keşfetmesine izin verin. Popüler oyunların turnuvalarına katılarak kendinizi insanlara kanıtlayın ve turnuva ödülleri kazanın.

Çevrenizle etkileşime girebilir ve ek para kazanmak için farklı işler yapabilirsiniz. Çevremizdeki çöpleri araştırın ve faydalı şeyler bulun. Rehin dükkanlarında satış yapın ve ekstra para kazanın. Etrafta ek işler yaparak para kazanın.

Evcil hayvan satın alın ve onlarla eğlenin