Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Need for Speed™ SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Need for Speed™ Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıSokaklara hükmetmeye hazır mısınız? İkonik arabaların direksiyonuna geçin ve genişleyen bir kentsel oyun alanı olan Ventura Bay’de dolaşın. İtibar kazanırken ve hayalinizdeki arabayı yaparken birbiriyle bağlantılı hikayeleri keşfedin ve en büyük yarış ikonu olun. 5 farklı kaz..

Game Name: Need for Speed™
Developer: Ghost Games
Type: Aksiyon
Quit Date: 4 Haz 2020

29,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Sokaklara hükmetmeye hazır mısınız? İkonik arabaların direksiyonuna geçin ve genişleyen bir kentsel oyun alanı olan Ventura Bay’de dolaşın. İtibar kazanırken ve hayalinizdeki arabayı yaparken birbiriyle bağlantılı hikayeleri keşfedin ve en büyük yarış ikonu olun. 5 farklı kazanma yoluyla birlikte tekrar tekrar oynayın.


DELUXE EDITION İLE EKSTRA OYUN İÇERİKLERİNİ ELDE EDİN.


• Oyun parasıyla alınan tüm ögelerde sonsuza kadar %10 indirim.

• Şık bir başlangıç arabası.

• Stil ve Performans paketi.

• Özel kaplamalar.

• Eşsiz Tanımlama Çıkartması.

• VIP simgesi.


OYUN ÖZELLİKLERİ:


PC için optimize edildi. Need for Speed’i sadece PC’de sınırsız kare hızıyla ve 4K çözünürlükte tecrübe edin. Ayrıca, Logitech, Thrustmaster ve Fanatec gibi çeşitli üreticilerin çevre birimi desteği sayesinde sokak yarışının heyecanını direksiyon başında yaşayın.


Zengin ve özgün özelleştirmeler. Ayrıntılı görsellik ve performans özelleştirme seçenekleriyle karakterinizi yansıtacak bir araba yapın. Çünkü arabanız en az performansı kadar iyi görünmeli.


Batı Yakası oyun alanı. Ventura Bay’i keşfedin. Yoğun şehir sokaklarından, limana ve kanyonlara açılan rüzgarlı yollara kadar her yerde oynayabilirsiniz.


İstediğiniz gibi oynayın. Need for Speed, 5 özel oynama yoluyla geri dönüyor: Speed, Style, Build, Crew ve Outlaw ile itibarınızı yükseltebilecek ve istediğiniz gibi kazanabileceksiniz.


Yaşayan oyun. Eddie’nin görevindeki ücretsiz güncellemelerle Ventura Bay’deki en sıkı sokak yarışçılarına meydan okuyun ve Snapshot Pro ile usta bir fotoğrafçı olun. Ayrıca, Ken Block’ın Hoonicorn’unu ve Morohoshi-San’ın Diablo’sunu kazanın.


Hikayenin parçası olun. Tüm detaylarla oluşturulan bir dünyaya adım atın ve sizi Ventura Bay’de gezintiye çıkaracak sürükleyici hikayenin bir parçası olun.