Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Need for Speed™ Most Wanted SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Need for Speed™ Most Wanted Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıNeed for Speed™ Most Wanted’daki açık dünya aksiyonu, size istediğiniz gibi sürme özgürlüğü sunar. Zıplama platformlarına ve kısa yollara girin, araba değiştirin, gizlenin veya arabanızın eşsiz güçlü yönlerine uygun araziye gidin. Becerilerinizi, üstün araba teknolojilerini v..

Game Name: Need for Speed™ M..
Developer: Criterion Games
Type: Aksiyon
Quit Date: 18 Haz 2020

19,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Need for Speed™ Most Wanted’daki açık dünya aksiyonu, size istediğiniz gibi sürme özgürlüğü sunar. Zıplama platformlarına ve kısa yollara girin, araba değiştirin, gizlenin veya arabanızın eşsiz güçlü yönlerine uygun araziye gidin. Becerilerinizi, üstün araba teknolojilerini ve nitroyu kullanarak polisleri ve rakiplerinizi alt edin. Siz, arkadaşlarınız ve müthiş bir araba koleksiyonu... Bakalım neler yapacaksınız.


Öne çıkan özellikler


  • Durmak bilmeyen aksiyonu tecrübe edin — Menü yok, lobi yok, kısıtlama yok; sadece kıyasıya rekabet var. Açık dünyada yapılabilecek çok sayıda aktivite (ve toplanacak ödüller) ile istediğiniz gibi yarışın, mücadele edin, çarpışın ve keşfedin.

  • En iyisi olduğunuzu kanıtlayın — Çevrimiçi modda bir araba seçin ve rekabetçi etkinliklerden oluşan, sınırsız bir oyun listesine katılın. Arabanızla oy vererek oyun listesini şekillendirin. Başlangıç çizgisinde yer almak için mücadele edin. Bitiş çizgisini geçtikten sonra geri dönün ve gelen rakiplerinizi haklayın.

  • Rakiplerinizi yenin — Autolog, yaptığınız her şeyi kaydeder. En önemli puanlarınızı, hızlarınızı ve arkadaşlarınızla aranızdaki süreyi de buradan görebilirsiniz. Her an her yerde meydan okuyacağınız birisi var.

  • Şehir içi sürüş becerilerinizi test edin — Need for Speed Most Wanted, lisanslı müthiş arabaların özelliklerini yansıtan, derin ve fiziksel bir deneyim sunuyor. İnanılmaz hızları, olağanüstü kazaları, agresif sürüşü ve muazzam driftleri tecrübe edin.