Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Children of Morta SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Children of Morta Explanation :

YEREL EŞLİ OYNANIŞYEREL EŞLİ OYNANIŞ oyunda hâlihazırda mevcuttur. Yani iki oyuncu birlikte Bergson olabilir ve Yozlaşma ile savaşabilirsiniz. ÇEVRİM İÇİ EŞLİ OYNANIŞ hâlâ geliştirilme aşamasında ve gelecekteki bir güncelleme ile oyuna eklenecek.Ayrıca Steam'in Remote Play Together özelliğini ku..

Game Name: Children of Morta
Developer: Dead Mage
Type: Aksiyon
Quit Date: 3 Eyl 2019

10,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

YEREL EŞLİ OYNANIŞ

YEREL EŞLİ OYNANIŞ oyunda hâlihazırda mevcuttur. Yani iki oyuncu birlikte Bergson olabilir ve Yozlaşma ile savaşabilirsiniz. ÇEVRİM İÇİ EŞLİ OYNANIŞ hâlâ geliştirilme aşamasında ve gelecekteki bir güncelleme ile oyuna eklenecek.



Ayrıca Steam'in Remote Play Together özelliğini kullanabilirsiniz. Bu özellik, yerel çok oyunculu oyunların, aslen çevrim içi oynamayı desteklemeseler bile, Steam Arkadaşlar'ı ile çevrim içi oynanabilmesine imkan tanır. Daha fazla bilgi BURADA.


Oyun Açıklaması


Kadim Geliştirme Yol Haritası'nın rehberliğinde, Güncellemeler Ülkesi'ne ilk adımlarımızı attık! Şu ana kadar çok verimli bir yolculuktu ama daha önümüzde çok şey var!

Geliştirme Yol Haritası yolculuğumuzun şu andaki durumu şu şekilde:

1. 1 No.lu Ücretsiz Güncelleme: Shrine of Challenge - 2 Şubat 2020 tarihinde yayınlandı.

2. 2 No.lu Ücretsiz Güncelleme: Setting Sun Inn - 7 Mayıs 2020 tarihinde yayınlandı.

3. 3 No.lu Ücretsiz Güncelleme: Bergsons' House - 24 Haziran 2020 tarihinde yayınlandı.

4. 4 No.lu Ücretsiz Güncelleme: A Treasure! + Rastgele Karşılaşma Güncellemesi (bir sır olmaya devam ediyor!)

5. 5 No.lu Ücretsiz Güncelleme: Temple of The Endless

6. 6 No.lu Ücretsiz Güncelleme: The Fellowship Sanctuary

7. Ücretli DLC Güncellemesi.


YOL HARİTASINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN


Şimdiye kadar fark etmiş olacağın üzere, elimizde bir yol haritası olsa bile, bazen dolambaçlı yolu takip etmek ve orijinal yolumuzdan sapmak zorundayız. Gelgelelim ''Dolaşanların hepsi kaybolmuş değildir". Hâlâ söz verdiğimiz içeriklerin tamamını yayınlamakta kararlıyız, sadece güncellemelerin sırasını değiştirmek ve birini bir diğeriyle birleştirmek zorunda kaldık.


Oyun hakkında:

HER ŞEY AİLE İLE ALAKALI


Children of Morta; karakter gelişimine, sadece tek bir karakteri değil, kahramanlardan oluşan olağanüstü bir ailenin tamamını oynayacağınız bir rogue-lite yaklaşımı getiren bir aksiyon RYO'dur. Prosedürel yaratım yöntemiyle oluşturulan zindanlar, mağaralar ve diyarlardaki düşmanların akınlarını yok ederek yolunuza devam edin ve yaklaşan Yozlaşmaya karşı, tüm kusurları ve erdemleriyle Bergsonlara önderlik edin.

ÖZELLİKLER



OYNANIŞ

Oynanış açısından; aksiyon-macera RYO, rogue-lite ve hack and slash oyun türlerinin eşsiz bir karışımıdır. Seviyeniz yükseldikçe sadece bireysel olarak karakterleri değil, ailenin tamamını geliştirirsiniz. Kalıcı ölüm yoktur ve her bir zindana giriş öncesinde aile üyelerini değiştirebilirsiniz.



HİKÂYE

Hikâye, uzak diyarlarda geçer ancak hepimize tanıdık gelen temalar ve duygularla uğraşır: aşk ve umut, özlem ve belirsizlik, nihayetinde kayıp... ve en çok değer verdiklerimizi kurtarmak için yapmaya hazır olduğumuz fedakârlık... Sonuç olarak her şey, gizlice saldıran karanlığa karşı duran bir kahramanlar ailesi hakkındadır.



ZİNDAN KEŞFİ

Oyundaki zindanların tümü prosedürel yaratım yöntemiyle oluşturulur, yani zindanların yapısı her bir macerada değişir. Her bir zindanda, iki ile dört arasında değişen sayıda seviye olabilir ve en sonunda da eşsiz bir boss dövüşü sizi karşılar. Daha önceki zindanlara her zaman geri dönerek ilave can kazanabilir ya da yan görevlerin tümünü bitirebilirsiniz.



KARAKTERLER & YETENEKLER

Menzilli saldırılar, sihirli büyüler, bloklamalar, sersemletmeler, iyileştirme, kaçınmalar ve pasif yetenekler - hepsi keşfetmeniz, açmanız ve yükseltmeniz için sizi bekliyor. Her biri farklı eşsiz yetenek setine sahip yedi değişik aile üyesi arasından seçim yapabilirsiniz: Baba John - bir kılıç ve kalkana sahip koruyucu bir savaşçıdır. Büyük kız kardeş Linda - kusursuz bir okçudur. Kevin - öldürücü hançerler kuşanmış sessiz bir savaşçıdır. Lucy - canlı ve cesur bir ateş büyücüsüdür. Mark - dikkatli bir dövüş sanatı ustasıdır. Joey - düşmanlarını bir balyoz yardımıyla yok eder. Ve aileye en son eklenen üye - Apan hem kudretli bir iyileştirici hem de sıkı bir savunucu.



SANAT STİLİ

Children of Morta'nın tehlikeli dünyası, elle çizilmiş piksel sanatın ve modern ışıklandırma teknikleri ile desteklenmiş kare kare animasyonların bir araya gelmesiyle harika bir şekilde yaratılmıştır!