Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

UBOAT SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

UBOAT Explanation :

Check out more games from our friendshttps://store.steampowered.com/app/1272010/Destroyer_The_UBoat_Hunterhttps://store.steampowered.com/app/838630/Deadliest_Catch_The_Game/https://store.steampowered.com/app/761830/Mr_Prepper/MORE GAMEShttps://store.steampowered.com/app/645630/Car_Mechanic_Simulator..

Game Name: UBOAT
Developer: Deep Water Studio
Type: Aksiyon
Quit Date: 30 Nis 2019

14,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Check out more games from our friends

https://store.steampowered.com/app/1272010/Destroyer_The_UBoat_Hunter
https://store.steampowered.com/app/838630/Deadliest_Catch_The_Game/
https://store.steampowered.com/app/761830/Mr_Prepper/


MORE GAMES

https://store.steampowered.com/app/645630/Car_Mechanic_Simulator_2018/
https://store.steampowered.com/app/407130/Tank_Mechanic_Simulator/
https://store.steampowered.com/app/871530/Radio_Commander/


Oyun Açıklaması

UBOAT


UBOAT İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen bir denizaltı simülasyonu oyunudur ama daha önce gördüğün hiçbir oyuna benzemez. Mürettebat yönetme mekaniklerine sahip, hayatta kalmaya dayalı bu serbest dünya oyununun ana teması, Alman denizcilerin yaşamı. Ev bildikleri denizaltı, her an denizcilerin mezarı olabilir.


UBOAT'ta gemini kontrol etmek için mürettebatını kontrol etmen, onların fiziksel ve ruhsal sağlığına göz kulak olman gerekir; çünkü aç, bitkin veya neşesiz olduklarında ufak bir çatışmayı bile kazanamazsın.

Hayatta kalma


Kapsamlı hasar sistemi, oyunun hayatta kalma unsurlarının temelidir. Alınan hasarın etkileri oyuncunun yaratıcılığının ve sakin kalma becerisinin sınırlarını zorlarken, benzersiz durumların ortaya çıkması muhtemeldir. Tüm mürettebatının hayatını kurtarmaya çalışabilirsin veya diğerlerini kurtarmak için birini arkada bırakabilirsin.



Gemin açık denizlerde dolaşırken sık sık yalnız olduğunun farkına varacaksın. Yönetim becerini kullanarak yolculukta harcayacağın kaynakları en iyi şekilde idare et ve özel durumlarda müttefiklerinden yardım isteyerek ya da düşman gemilerinin enkazını yağmalayarak kaynakları denizden topla.


  • Akümülatörlerinin daha uzun bir süre çalışması için gereksiz aygıtları devre dışı bırak.
  • Oksijeni korumak için mürettebatına ranzalarında kalmasını söyle.
  • Eğer mürettebatın morali düşükse, onlarla bir el iskambil oyna veya moral vermek için yakındaki radyo istasyonlarından müzik çal.

Kriegsmarine kariyeri

Oyunu oynarken Kriegsmarine karargâhından görevler alacaksın. Bunlar asla tek bir çizgide ilerlemez; görevler sırasında ilave emirler alabilir veya beklenmedik sorunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsin.




Görevleri cesurca tamamlamak komuta ettiğin birim için ilave bütçe kazanmanı ve u-bot'un kaptanı olarak gitgide artan itibarına saygı gösterilmesini sağlar. Gemini geliştirmen ve düşmanın teknolojisiyle yarışabilmen gerekir.


  • Parayla ödüllendirilmek için gemini geliştir.
  • İtibar puanlarıyla ilave izinler al.
  • Yeni torpido türleri, akustik aldatıcılar, karbondioksit emicileri ve çok daha fazlasını içeren yeni teçhizat satın al.
  • Yeni teknoloji araştırmalarını hızlandırmak ve çok daha fazlası için subaylarını karargâhta özel görevlere gönder.

Gerçekçi simülasyon

Oyunun simülasyon unsurları epey gerçekçidir ama asla oynanış kalitesini düşürmez. Kapsamlı simülasyon unsurlarına rağmen, UBOAT normal bir oyun gibi oynanabilir; kafa karıştırıcı mekanikleri öğrenmek, kontrol ettiğin birimin daha iyi bir kaptanı olmanı sağlar.



Safraların, geminin denginde bulunan her bir kompartıman üzerindeki etkisi ve dünyanın eğriliği gibi küçük şeyler bile oyunda gerçekçi olarak taklit edilir.


Mükemmeliyete farklı yollardan erişilebilir. İşleri hızlandırmak için yönetim becerini kanıtla ve subaylarını hızlıca görevlendir. Tabii bir işin iyi yapılmasını istiyorsan, onu kendin yapmayı tercih edebilirsin. Periskopun, hidrofonun veya 88 mm güverte topunun arkasına geçerek dizginleri eline alabilirsin!