Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Half-Life: Alyx SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Half-Life: Alyx Explanation :

Valve, Half-Life serisine VR'a çıkardığı Half-Life: Alyx ile geri dönüyor. Alyx, Half-Life ve Half-Life 2 arasında geçiyor ve İttifak adıyla bilinen acımasız uzaylı ırkına karşı verilen imkânsız savaşı konu ediyor.Alyx Vance rolünde, insanlığın hayatta kalmak için son şansı sizsiniz! İttifak, Bl..

Game Name: Half-Life: Alyx
Developer: Valve
Type: Aksiyon
Quit Date: 23 Mar 2020

26,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Valve, Half-Life serisine VR'a çıkardığı Half-Life: Alyx ile geri dönüyor. Alyx, Half-Life ve Half-Life 2 arasında geçiyor ve İttifak adıyla bilinen acımasız uzaylı ırkına karşı verilen imkânsız savaşı konu ediyor.


Alyx Vance rolünde, insanlığın hayatta kalmak için son şansı sizsiniz! İttifak, Black Mesa kazasından sonra istila ettiği gezegen üzerindeki kontrolünü, hâlâ insan nüfusuna sahip şehirleri kuşatarak daha da sıkılaştırdı. Dünya'nın en iyi bilim insanları kuşaltma altında. Buna siz ve babanız Dr. Eli Vance de dahil.


Yeni filizlenen direnişin kurucuları olarak gizli bir şekilde bilimsel deney ve geliştirmeler yapmaya devam ettiniz. İttifak'a karşı çıkmaya cesaret eden bir avuç insan için hayati öneme sahip araştırmalar gerçekleştirdiniz ve paha biçilemez araçlar geliştirdiniz.


Her geçen gün düşman hakkında daha fazla şey öğreniyor ve düşmanın zayıf yönlerini buluyorsunuz.


VR'DA OYNANIŞ:


Valve'ın Half-Life evrenine döndüğü bu oyunda her şey sanal gerçeklik için sıfırdan geliştirildi. VR, Half-Life'ın özündeki oynanışı açığa çıkaracak şekilde geliştirildi.


Detaylı çevresel etkileşimlerde bulunarak, bulmaca çözerek, dünyayı keşfederek ve gerçekçi çatışmalara girerek Half-Life evreninin bir parçası olun.


Yıkık bir duvarın üstünden nişan almak için duvara yaslanın ve sülüklerin altlarından ateş edin. İyileştirme aşısı ve pompalı tüfek fişeği bulmak için rafları karıştırın. Uzaylı arayüzlerini hack'lemek için araçlar kullanın. Düşmanların dikkatini dağıtmak için pencerelerden şişe fırlatın. Kafanıza yapışan kafayengeçlerini ellerinizle çekip pencereden fırlatın.


Topluluk Yapımı Ortamlar


Yeni ortamlar oluşturabileceğiniz bir dizi Source 2 aracı da oyunla birlikte geliyor. Bu araçlar sayesinde oyuncular, oluşturdukları yeni ortamları Half-Life: Alyx'in Steam Atölyesi'nde herkesin kullanımına sunabilecek. Valve'ın seviye oluşturma aracı olan Hammer, Alyx'in sanal gerçeklik oynanış araçları ve bileşenleriyle güncellendi.