Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Foundation SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Foundation Explanation :

Bu sayfa topluluğun yardımı ile çevrilmiştir!FOUNDATION : YENİ BİR ORGANİK ŞEHİR KURMA SİMÜLASYONU ÇAĞI!Foundation, organik kalkınma, anıt inşası ve kaynak yönetimi konularına yoğunlaşan, şebekesiz, ortaçağda bir kent kurma simülasyonudur.Bu strateji/şehir kurma/ekonomi simülasyon oyununda, oyuncula..

Game Name: Foundation
Developer: Polymorph Games
Type: Aksiyon
Quit Date: 1 Şub 2019

11,24
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Bu sayfa topluluğun yardımı ile çevrilmiştir!

FOUNDATION : YENİ BİR ORGANİK ŞEHİR KURMA SİMÜLASYONU ÇAĞI!


Foundation, organik kalkınma, anıt inşası ve kaynak yönetimi konularına yoğunlaşan, şebekesiz, ortaçağda bir kent kurma simülasyonudur.


Bu strateji/şehir kurma/ekonomi simülasyon oyununda, oyuncular insan eli değmemiş bir bölgenin yeni atanmış lordu olarak refahlı bir yerleşke yaratmak zorundalar.



Şehir oluşturucu türünü yeniden tanımlamak için ayarlama, Foundation tam mod desteği sağlar ve humongous şehirler inşa ile gelen hareketli parçaların binlerce için optimize edilmiştir polymorph Games’ tescilli oyun motoru, kasırga, tarafından desteklenmektedir eski şehirlerde Şehircilik organik yönleri üzerinde duruluyor.


Diğer şeylerin yanı sıra, motor sorunsuz yerleşim entegre edecek sayısız benzersiz anıtlar oluşturmak için, sağlam yapı araçları ile oyuncu sağlar.


Tasarımının ön planda Ortaçağ mimarisi ve Şehircilik ile Foundation vizyonu, oyuncuların bu dönemin şehirlerini, onları hayal ettikleri gibi veya gerçekte olduğu gibi yeniden yaratmalarına izin vermektir.


ÖZELLİKLER


ORTAÇAĞIN ORGANİK KENTSELLEŞMESİ:  Gerçek orta çağ şehirleri gibi büyüyen ızgarasız ve organik olarak yayılan şehirler oluşturun.


FOUNDATION, GELİŞİM VE BAŞARI: Site sakinleri arasında ihtiyaçlar ve beceriler, kaynak mevcudiyeti, üretim ve mal üretimi arasındaki etkileşimlerden oluşan bir ağ örgüsü yapın.


BENZERSİZ ANIT OLUŞTURMA ARACI: Özel düğüm tabanlı aracımızla Manastırlar, Kiliseler, Lord Malikaneleri, Kaleler ve daha fazlası gibi orijinal serbest biçimli anıtları tasarlayın ve inşa edin.


TOPLUM İÇİN TAM MODELLEME DESTEĞİ: Mod-destek aracımızla karakterleri, binaları, görevleri ve hatta gerçek topoğrafyaları paylaşın ve Foundation topluluğunun bir parçası olun.


HURRICANE OYUN MOTORUMUZ TARAFINDAN DESTEKLENMEKTEDİR:  Kendimize özgü vizyonumuzla inşa edilmiş özel, kişiye özel, şirket içi bir motorla tasarlanan bir şehir kurma oyununu yaşayın.


PARADOX VETERANS TARAFINDAN ORİJİNAL OYUN SESLERİ:Crusader Kings II ve Europa Universalis IV Gibi böyle başlıklar üzerinde çalışan yetenekli besteciler tarafından kendinizi harika müziklerimize bırakın!