Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

DOOM Eternal SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

DOOM Eternal Explanation :

Dijital Lüks PaketCehennem orduları dünyayı istila etti. Bu müthiş tek oyunculu macerada Slayer olarak boyutlararası iblis avına çık ve insanlığı kurtar.Tek korktukları şey… sensin.Yüksek tempolu birinci şahıs çatışmalarına yeni bir soluk getiren DOOM Eternal'da hız ve gücün mükemmel birlikteliğ..

Game Name: DOOM Eternal
Developer: id Software
Type: Aksiyon
Quit Date: 19 Mar 2020

11,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Dijital Lüks Paket

Cehennem orduları dünyayı istila etti. Bu müthiş tek oyunculu macerada Slayer olarak boyutlararası iblis avına çık ve insanlığı kurtar.

Tek korktukları şey… sensin.

Yüksek tempolu birinci şahıs çatışmalarına yeni bir soluk getiren DOOM Eternal'da hız ve gücün mükemmel birlikteliğini deneyimle.

DOOM Eternal Deluxe Edition'ın içeriği:

  • Birinci Yıl Bileti
    Övgüler toplayan DOOM Eternal için iki hikâye genişletmesine erişim kazan. Cehennem ordularına karşı zaferin soyu tükenmek üzere olan insan ırkını kurtardı ancak bunun bir bedeli oldu. Güç dengesinin bozulması yüzünden evrenin gerçek hükümdarının öne çıkması ve işleri yoluna koyması gerekiyor. DOOM evreninin hiç görülmemiş yerlerinde savaşa atıl, yeni iblislerle mücadele et ve kötülüğün güçlerine karşı sonsuz savaşında yeni beceriler kullan.

  • Demonic Slayer Görünümü

  • Classic Weapon Ses Paketi
    Tüm DOOM Eternal silahların için nostaljik ses efektleri



Oyun Açıklaması

Cehennem orduları dünyayı istila etti. Bu müthiş, tek oyunculu macerada Slayer olarak boyutlararası iblis avına çık ve insanlığı kurtar.


Tek Korktukları Şey… Sensin.


Yüksek tempolu birinci şahış nişancı çatışmalarına yeni bir soluk getiren DOOM Eternal'da muazzam hız ve güç baş döndürüyor.

Slayer Tehdit Seviyesi Maksimumda

Alev makineli omuz topu, bileğe takılan katlanabilir bıçak, yükseltilmiş silahlar ile modlar ve Double Dash gibi yeteneklerle hiç olmadığı kadar hızlı, güçlü ve beceriklisin.

Uğursuz Üçlü

İhtiyacın olan her şeyi düşmanlarından al: Ekstra can için glory kill yap, zırh için yakıp kül et, cephane depolamak için iblisleri testereyle kes ve iblis avcılarının şahı ol!

Battlemode'a Gir

id Software, yepyeni bir 2'ye 1 çok oyunculu modu sıfırdan geliştirdi. Tam donanımlı DOOM Slayer, oyuncu kontrolündeki iki iblisle kozlarını paylaşarak beş maçlık hararetli bir birinci şahıs çatışmasına giriyor.