Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Assassin's Creed® III Remastered SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Assassin's Creed® III Remastered Explanation :

Amerikan Devrimi'ni yeniden yaşayın ya da ilk defa Assassin Creed® III Remastered'de, gelişmiş grafikler ve geliştirilmiş oyun mekaniği ile deneyimleyin. Ayrıca, Assassin Creed Liberation Remastered ve tüm solo DLC içeriği dahil edilmiştir.ÖZGÜRLÜK İÇİN SAVAŞ1775. Amerikan Sömürgeleri isyan ..

Game Name: Assassin's Creed®..
Developer: Ubisoft Entertainment
Type: Aksiyon
Quit Date: 29 Mar 2019

31,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Amerikan Devrimi'ni yeniden yaşayın ya da ilk defa Assassin Creed® III Remastered'de, gelişmiş grafikler ve geliştirilmiş oyun mekaniği ile deneyimleyin. Ayrıca, Assassin Creed Liberation Remastered ve tüm solo DLC içeriği dahil edilmiştir.


ÖZGÜRLÜK İÇİN SAVAŞ

1775. Amerikan Sömürgeleri isyan etmek üzere. Kızılderili Suikastçi Connor olarak, halkınız ve ulusunuz için özgürlüğü güvence altına alın. Kalabalık şehir sokaklarından kaotik savaş alanlarına kadar, çok çeşitli silahlarla düşmanlarınızı çeşitli ölümcül yollarla öldürün.


YENİ BİR GÖRSELLİK VE OYUN DENEYİMİ

Şimdi 4K çözünürlük, yeni karakter modelleri, geliştirilmiş ortam oluşturma ve daha fazlasını içeren gelişmiş grafiklerle ikonik Assassin's Creed III' ü oynayın yenilenen oyun mekaniği ile oyun deneyiminizi geliştirin.


EK İÇERİK

The Tyranny of King Washington ve tüm Assassin Creed Liberation Remastered oyununu kapsayan tüm orijinal solo DLC oyuna dahil edildi.