Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Creaks SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Creaks Explanation :

Yeni Komşularınla TanışYer aniden sallanmaya başlıyor, lambalar patlıyor, bulunduğun odanın duvarlarının hemen dışında çok garip bir şeyler oluyor. Yavaş yavaş, yırtıcı kuşlarla ölmcül mobilya canavarların bulunduğu bambaşka bir dünyaya doğru düşmeye başylıyorsun. Kendini savunmak için tek silahın z..

Game Name: Creaks
Developer: Amanita Design
Type: Macera
Quit Date: 22 Tem 2020

6,49
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Yeni Komşularınla Tanış


Yer aniden sallanmaya başlıyor, lambalar patlıyor, bulunduğun odanın duvarlarının hemen dışında çok garip bir şeyler oluyor. Yavaş yavaş, yırtıcı kuşlarla ölmcül mobilya canavarların bulunduğu bambaşka bir dünyaya doğru düşmeye başylıyorsun. Kendini savunmak için tek silahın zekan ve cesaretin.


Klasik bağımsız oyunlar Machinarium ve Samorost'un yaratıcılarının elinden çıkma Creaks, el çizimi görselleri, kusursuz animasyonları, tüyler ürpertici sesleri ve Hidden Orchestra eseri orijinal müziği ile tüm duyularını harekete geçirecek yepyeni bir bulmaca/macera oyunu. Dikkatle hazırlanmış onlarca bulmacayı dilediğin hızda çözerek ilerle, konağın her yanını keşfederek gizli resimleri bul ve müthiş sırrı açığa çıkar.


Creaks'in keyfini tam olarak çıkarmak için bir kontrol cihazı ve iyi bir kulaklık tavsiye edilir.