Metin2 Asena Sunucusu Hakkında Bilgiler YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Metin2 Asena Sunucusu Hakkında Bilgiler


Özel Kuralları Olan Sunucu:
– Bu sunucuda yeni karakter yaratılamayacak. ama 17 Nisan’daki bakım sonrası; nesne markette bu sunucuya karakter transferi için ücretsiz Dünyalar Gezgini Bileti aktif olacak .
– Asena bir etkinlik sunucusu olmayıp diğer sunucular gibi 9 kanallı normal bir sunucu olacaktır.
Transfer için Gerekli Şartlar:
– Bir hesaptan bu sunucuya transfer edilecek ilk karakterin 76 ve üstü seviyede olması gerekiyor.
– 76+ seviyedeki karakter transfer olduktan sonra , seviyesine bakılmaksızın o hesaptaki tüm karakterleri transfer edebilmeniz mümkün olacaktır. Yani transfer kilidini açmanız için en önemli şart 76+ seviye transfer edilmiş bir karakterdir.
– Asena sunucusuna geçirebileceğiniz 5 slotluk karakter olduğunu unutmayın. Yani; 5 karakteri transfer ettikten sonra, o sunucuda yeniden karakter yaratıp tekrar Asenaya geçiremezsiniz, ya da o hesapta olup farklı sunucudaki karakterlerinizi Asena’ya taşıyamazsınız.

Sunucu açılışına özel olarak 3 hafta süreyle şu etkinlikler Asena’da aktif olacaktır.
– +%50 Exp Bonusu
– +%50 Yang Düşürme
– +%100 Eşya Düşürme Şansı
– Normal Okey Etkinliği

Asena İle birlikte açılacak bir başka sunucu ise T2 Yani Turkey2 Sunucusudur.Bildiğiniz üzere Edille oyunu bırakmak kararı aldı.Bundan dolayı mı bilinmez ama Metin2 yönetimi Turkey 2 Sunucusunu açma kararı aldı. Metin2 Turkey Sunucusu ile aynı özellikleri taşıyacağı belirtiliyor, turkey 2 sunucusuna geçişler kapalı olacak ve turkey 2 sunucusundan başka bir sunucuya geçiş yapılamayacaktır.

Bunun açılmasının sebebi bize göre Turkey Sunucusu İle Turkey 2 ( Yeni Açılacak Olan Sunucu) Sunucularının İleride birleşmesini düşünüyoruz.


Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?