Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Dragon Age II YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Dragon Age II Açıklama:

EA AccessOyun AçıklamasıKaranlığın hüküm sürdüğü Felderen topraklarından kaçıp Kirkwall Şampiyonu olmak isteyen Hawke adlı bir mültecisiniz. Medeniyetin gidişatını belirleyecek kararlar verirken gücünüzü yükseltin ve destansı savaşlara katılın. Güç arayışınız başlıyor. Tarihte nasıl bir yere sahip o..

Oyun Adı: Dragon Age II
Geliştirici: BioWare
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 4 Haz 2020

Bu oyunu steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz. HEMEN OYNA
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

EA Access


Oyun Açıklaması

Karanlığın hüküm sürdüğü Felderen topraklarından kaçıp Kirkwall Şampiyonu olmak isteyen Hawke adlı bir mültecisiniz. Medeniyetin gidişatını belirleyecek kararlar verirken gücünüzü yükseltin ve destansı savaşlara katılın. Güç arayışınız başlıyor. Tarihte nasıl bir yere sahip olacaksınız?


Önemli özellikler


  • Sinematik hikaye anlatımı — On yıl boyunca süren savaşları ve entrikaları, doğrusal olmayan ve aksiyon dolu bir anlatımla yaşayın. Yeniden tasarlanan diyalog sistemi, kararlarınızı daha ayrıntılı hale getirirken, oyuncuların çok boyutlu ve eksiksiz bir karakter oluşturmasına yardımcı oluyor.

    • Savaşınızı özelleştirin — Düzinelerce büyü ve 3 savaş yardımcısı, savaşta oyunculara sayısız seçenek sunuyor. Hızlı çatışmayla anı yaşayın veya çatışmayı durdurup farklı emirler vererek her hamlenize odaklanın.

      • Daha büyük hamleler yapın — Eylemleriniz her zamankinden daha etkili ve amacınıza ulaşma yolunda tam on yılınız olduğu için uzun vadeli düşünmeniz gerekecek. Her diyalog ve savaş kararı, grup üyelerine karşı duruşunuzu etkiler. Arkadaşlığınızı geliştirmek, daha fazla seçeneğe sahip olmanızı sağlar.