Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Patron YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Patron Açıklama:

Patron hayatta kalma ve şehir kurma türlerinin temelleri üzerine inşa edilmiş, kapsamlı bir araştırma ağacını ve karmaşık sosyal dinamikleri kullanarak oyun deneyimini zenginleştirmeyi amaçlamıştır. Oyunlarda basit bir özellik olarak sunulan mutluluk, Patron’da tamamiyle farklı bir oynanış sistemine..

Oyun Adı: Patron
Geliştirici: Overseer Games
Tür: Simülasyon
Çıkış Tarihi: 10 Ağu 2021

19,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?


Patron hayatta kalma ve şehir kurma türlerinin temelleri üzerine inşa edilmiş, kapsamlı bir araştırma ağacını ve karmaşık sosyal dinamikleri kullanarak oyun deneyimini zenginleştirmeyi amaçlamıştır. Oyunlarda basit bir özellik olarak sunulan mutluluk, Patron’da tamamiyle farklı bir oynanış sistemine evrilmiştir.


Patron türündeki oyunlara benzer bir şekilde başlar, ancak zaman geçtikçe yeni bir yola evrilir ve sosyal dinamikler ön plana çıkar. Otomatlarla dolu bir şehir yönetmek yerine, gerçek bir topluluğun başında olmanın nasıl hissettirdiğini göreceksiniz.


Şehrinizde yaşayan her bir bireyin kendine ait ihtiyaçları, arzuları ve onu mutsuz edebilecek sıkıntıları vardır. Bazı vatandaşlar göçlerle ilgili soru işaretlerine sahipken, diğerleri vergilerden kaynaklı huzursuzluklara sahip olabilir. Eğer vatandaşın belli bir konu üzerindeki görüşü, hükümetle (SİZİNLE, oyuncuyla) kesişiyorsa, mutlu olacaktır. Bu durum, tam tersi durumlar için de geçerlidir.

İNŞA ET VE GELİŞTİR

Bu yeni keşfedilmiş topraklardaki bütün fırsatları değerlendirebilmek için, vatandaşlarının barınabileceği evler, çiftlikler, tarlalar, üretim binaları ve doğal kaynakları toplamanı sağlayacak yapılar inşa etmen gerekecek.

HASSAS KONULAR ÜZERİNDEKİ DENGEYİ KUR

Verdiğin her karar, farklı görüşlerde olan sosyal gruplar tarafından reaksiyon alacak. Din, göç, bağlılık, sefalet gibi hassas konular üzerinde denge kurabilmek için gerçek bir politik yeteneğe sahip olman gerekiyor. Seçimlerin yıllar sonra karşına çıkabilecek sonuçlar doğurabilir.

MEVSİMLERE VE HAVA KOŞULLARINA ADAPTE OL

Görevlerinizi ve vatandaşlarınızı uygun zaman dilimlerinde, verimli bir şekilde yönetmek, sert hava koşulları veya farklı mevsimler gibi dış etkenlere hazırlanmanıza ve bunlara uyum sağlamanıza olanak tanıyacaktır.

ARAŞTIR VE GELECEĞE HAZIRLAN

Değişen dünyaya ayak uydurmak için sizin de aynı hızla gelişmeniz gerekiyor. Topluluğunuz ancak daimi gelişimler ve araştırmalarla zamana karşı göğüs gerebilir.

TRAJEDİ HAYATIN BİR PARÇASI

Ne yaparsanız yapın, beklenmedik felaketler insanlarınızın üzerine bir anda çökebilir. Korunma ve yardım için size bakacaklar.

HAYATA İYİ YÖNLERİNDEN BAK

İnsanlar ayrıca başarılarını onlara hatırlatacak işaretlere ihtiyaç duyar. Şehrinizi çeşitli şekillerde güzelleştirin, herkesin sıkı çalışmalarının ödülünü aldığından emin olun.

ÖZELLİKLER

  • Benzersiz sosyal dinamiklerle donatılmış hayatta kalma, şehir kurma sistemi
  • Kaynak topla ve üret
  • Sürdürülebilir üretim zincirleri oluştur
  • Yeni kurulmuş köyünü yapılar ve geliştirmeler yaparak refaha ulaşmış bir şehir haline getir
  • İnsanlarını yönet ve onları farklı mesleklere yönlendir
  • Sosyal sıkıntılar arasındaki dengeyi kur: Sınıf ayrımı, Göç, Din, Sağlık, Güvenlik, Bağlılık...
  • Kapsamlı bir Araştırma Ağacını kullanarak gelişiminizi planla, yeni teknolojilere, politikalara ve geliştirmelere ulaş
  • Üretimi ve denizaşırı ticareti destekleyerek zor zamanlar için ekonomini güçlendir