Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

CODE VEIN YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

CODE VEIN Açıklama:

Birlikte SavaşCo-op çok oyunculu modda yapay zekâyla veya bir arkadaşınla ekip kur ve hikâye odaklı bu zindan deneyiminin yıkım dolu dünyasında maceraya atıl. Birlikten doğan kuvvetle yaklaşımını belirleyerek arkadaşını beklenmedik saldırılardan koru ya da zayıflamış düşmanların hakkından gel.Büyük ..

Oyun Adı: CODE VEIN
Geliştirici: BANDAI NAMCO Studios
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 26 Eyl 2019

32,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?


Birlikte Savaş

Co-op çok oyunculu modda yapay zekâyla veya bir arkadaşınla ekip kur ve hikâye odaklı bu zindan deneyiminin yıkım dolu dünyasında maceraya atıl. Birlikten doğan kuvvetle yaklaşımını belirleyerek arkadaşını beklenmedik saldırılardan koru ya da zayıflamış düşmanların hakkından gel.


Büyük Mücadelenin Ödülü De Büyük Olur

Yeni eşyalar topla, karakterinin seviyesini yükselt ve Kayıp karşısında daha da güçlü ol. CODE VEIN, yeni oyunculardan deneyimli aksiyon oyuncularına kadar herkesi kendine bağlayacak.


Kendi Hayaletini Oluştur

Süngü, balta, mızrak ve daha pek çok silah arasından seçimini yap. Her biri gücünü arttırma, düşmanları zayıflatma ve yeni silah yeteneklerini kullanma ya da son derece yıkıcı saldırılara erişim gibi çeşitli "Ödüller" sağlayan etkili Blood Code yükseltmeleriyle, karakterinin yeteneklerini geliştir. Eşsiz görsel tasarımlara ve yepyeni savaş stratejilerini mümkün kılan saldırı tarzlarına sahip kan dondurucu bir araç olan Blood Veil ile rakiplerinin işini bitir.



Geçmişinin gizemini aydınlatıp CODE VEIN'deki gerçek kâbusundan kaçmak için ekibini kur ve cehennemin en ücra köşelerine doğru bir yolculuğa çık. Ölüm ebedi olsa da taşıdığın mühimmat öyle olmak zorunda değil. Karakterinin sınıfını istediğin zaman değiştir, aynı anda pek çok farklı beceriyi kullanma yeteneğini aç veya çeşitli NPC'lerle güçlerini birleştir. Vereceğin her bir karar hayatta kalıp kalmayacağını belirleyebilir.