Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

武林志(Wushu Chronicles) YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

武林志(Wushu Chronicles) Açıklama:

"Wulin Zhi", Snail Games'in bağımsız oyun ekibi "Jianghu Studio" tarafından geliştirilen bağımsız bir PC rol yapma oyunudur ve Snail'in kendi geliştirdiği 3D motor Flexi'yi kullanır.Bu eser, Ming Hanedanlığı'nın başlarında geçiyor ve esas olarak, Hongwu'nun 25. yılından Jingnan S..

Oyun Adı: 武林志(Wushu Chronic..
Geliştirici: JiangHu Studio
Tür: Macera
Çıkış Tarihi: 9 Nis 2019

12,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

"Wulin Zhi", Snail Games'in bağımsız oyun ekibi "Jianghu Studio" tarafından geliştirilen bağımsız bir PC rol yapma oyunudur ve Snail'in kendi geliştirdiği 3D motor Flexi'yi kullanır.


Bu eser, Ming Hanedanlığı'nın başlarında geçiyor ve esas olarak, Hongwu'nun 25. yılından Jingnan Savaşı'na kadar dünyadaki değişikliklerin ve kralların gücünün hikayesini anlatıyor. Oyunda oyuncular, katılmak için düzinelerce mezhep arasından en sevdikleri güçleri seçebilmekle kalmıyor, aynı zamanda Jinyiwei'ye katılabiliyor veya saraya hizmet etmek için saraya girebiliyor ve imparatorun torunu Zhu Yunqi'ye daha sadık olabiliyorlar. Ning Zhuquan'ın kralı Yan Zhudi ve Shu Zhu Chun'un kralı Zhou Wang Zhu Xi ve diğer güçler tarihin akışını değiştirdi.


Oyun özellikleri:

  • Stratejik sıra tabanlı dövüş, hücum, duruş ve hava hareketlerinin serbestçe sıralanması.
  • Yirmi üç tarikat kendi özelliklerine sahiptir, işletilebilir ve geliştirilebilir ve öğrenci toplayabilir
  • Dövüş sanatları okullarının, 135 dövüş sanatının ve 145 iç becerinin birleşimi özgürce sıralama
  • Tarihsel olaylara katılın ve tarihsel eğilimleri değiştirin
  • Aralarından seçim yapabileceğiniz 50'den fazla farklı kıyafet
  • Çoklu bitiş ayarları, 59 son, toplam 20 kadın karaktere saldırılabilir












Önceki Çin dövüş sanatları oyununa saygı gösterin.Bu oyuna

gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Bu oyunun geliştirme ekibi, bir grup dövüş sanatları ve peri oyunu hayranlarından oluşmaktadır.


Öğrenciyken "Kılıç ve Peri Efsanesi", "Meteor Kelebek Kılıcı" ve "Xuanyuan Kılıcı" gibi oyunların hayranıydık.


Çin'in dövüş sanatları oyunları, "Gu Jian Qi Tan", "Taiwu Resim Parşömeni", "Şövalye Adamının Yolu", "Cennetin Görevi", "Şövalye Efsanesi" gibi çeşitli mükemmel eserlerle çok gelişti. Man", "The Autumn Wind of the Purple Seal" ve "Fighting Knights" ve "NARAKA: BLADEPOINT" da Steam platformunda büyük beğeni topladı.


"Dragons and Babu", "Swords", "Jianwang III", "Blood Jianghu", "Jin Yong Group of Heroes", "Tianya Mingyue Sword", "Nine Yin" gibi dövüş sanatları türündeki çevrimiçi oyunlar zaten her yerde çiçek açtı. Zhenjing", "Ters Water Cold" ve "One Dream". "Jiang Hu" ve yeni veya eski, başarı veya başarısızlık diğer oyunlar büyümemize eşlik etti. Ve bu "Wulin Chi", ekibimizin bağımsız dövüş sanatları oyunları yolunda attığı ilk adımdır.


Biz hayallerimize bağlı kalan küçük bir ekibiz, ister onay ister eleştiri olsun, bunu açık fikirlilikle kabul edecek, büyümeye çalışacak ve herkese daha iyi bir dünya getirmek için çaba göstereceğiz.