Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

A Way To Be Dead YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

A Way To Be Dead Açıklama:

Genel BakışOyun AçıklamasıOyun AçıklamasıA Way to be Dead, epilepsi krizleri sonrasında akıl sağlığını büyük oranda kaybetmiş bir doktorun, zombiler tarafından istila edilmiş bir hastanede hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı öldürmeye çalışmasını konu alan, asimetrik, çok oyunculu (4vs1) bir kor..

Oyun Adı: A Way To Be Dead
Geliştirici: Crania Games
Tür: Macera
Çıkış Tarihi: 23 Tem 2021

6,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

Genel Bakış


Oyun Açıklaması

Oyun Açıklaması

A Way to be Dead, epilepsi krizleri sonrasında akıl sağlığını büyük oranda kaybetmiş bir doktorun, zombiler tarafından istila edilmiş bir hastanede hayatta kalmaya çalışan bir grup insanı öldürmeye çalışmasını konu alan, asimetrik, çok oyunculu (4vs1) bir korku oyunudur. A Way to be Dead, Roots of Insanity dünyasına farklı açılardan bakmamızı sağlayan bir çok oyunculu oyun olma özelliğine sahiptir. Bu oyundaki tüm karakterler, Dr. Riley, hastalar ve hatta zombiler bile Crania Games'in ilk oyunu Roots of Insanity'nin dünyasına aittir.


Oyun Özellikleri

◆ Zombiler, deney kurbanları veya Dr. Riley olarak oynayabilirsin

◆ Maçları kazanarak elde edilen Yetenek Puanları ile karakterleri geliştirebilme

◆ Deney kurbanları olarak, çevresel faktörlerin oynanışa etki eden, gürültü gibi etkilerinden kaçın, veya Dr. Riley olarak bu görsel ve işitsel uyarıları kullanarak kurbanların izini sür ve onları avla!

◆ Oyun içi bölümlerde bir çok farklı rota seçebilirsin. Deney kurbanları olarak güvenli yeraltı tünellerini kullanarak hızlıca çevreye dağılın ve anahtar bölgelere ulaşın. Dr. Riley olarak ise bu anahtar bölgelerde pusuya yatıp tuzak kur ve denekleri tek tek etkisiz hale getir!

◆ Diğer deney kurbanlarına yardım et ve birlikte kaçmayı başar, veya bir zombiye dönüş ve August Valentine Hastanesinde sonsuza dek yalnız kal!

◆ Maç başlamadan önce maçın her türlü özelliğini değiştirmek elinde. Işıkların tamamen kapanmasına kalan süre, zombi yoğunluğu, toplanabilir eşya oranı ve Riley 'in mutanta dönüşme limiti gibi oynanışı değiştirecek konularda tercihler yapabilirsin

https://store.steampowered.com/app/1480030/A_Way_To_Be_Dead/

Dr. Riley McClein'ın hikayesini ve neden bu hale geldiğini öğrenmek istiyorsanız, ilk oyunumuz Roots of Insanity'e göz atmanızı tavsiye ederiz!

https://store.steampowered.com/app/598440/Roots_of_Insanity