Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Depth YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Depth Açıklama:

Bir köpekbalığı veya dalgıç olarak karanlık bir su altı dünyasında oyna ve zeka, takım oynu ve gizlilik yoluyla düşmanlarını alt et. Depth, tansiyonu içgüdülerle birleştirir, ister başka oyuncularla ister yapay zekaya karşı kalbini zorlayacak heyecanda oyunlar sunar.Kilit özellikler Köpekbalığı ol..

Oyun Adı: Depth
Geliştirici: Digital Confectioners
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 3 Kas 2014

10,49
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?
Bir köpekbalığı veya dalgıç olarak karanlık bir su altı dünyasında oyna ve zeka, takım oynu ve gizlilik yoluyla düşmanlarını alt et. Depth, tansiyonu içgüdülerle birleştirir, ister başka oyuncularla ister yapay zekaya karşı kalbini zorlayacak heyecanda oyunlar sunar.

Kilit özellikler


  • Köpekbalığı olarak oyna
    7 köpekbalığı türünün her biri için, hız ve duyular en büyük silahlardır. Avını okyanusu geçerek takip et ve jilet keskinliğindeki dişlerinle onları ikiye ayır. Büyük Beyaz, Kaplan, Mako, Boğa, Çekiçbaş, Harmancı, hatta efsanevi Megalodon ol!
  • Dalgıç olarak oyna
    Bir dalgıç olarak derinliklerdeki hazineleri aramalı ve envanterini büyütmelisin.Zıpkın, tabanca, sualtı saldırı tüfekleri ve su altı mayınları gibi çok sayıdaki etkili alet edevatını kullanarak kendini koru.
  • Kalbini zorlayacak bir atmosfer
    Okyanusun karanlığında yüzmenin yarattığı korkuyu tat. Dinamik ışıklandırma ve gölgeler seni sürekli tetikte tutacak özel ve gergin bir atmosfer yaratacak.
  • Oyun tarzını geliştir
    Dalgıcın için yeni egzotik silahlar ve köpekbalığın için "evrimler" açarak oyun boyunca yeni taktiksel avantajlar elde edebilirsin. Sürekli olarak istatistiklerini ve steam başarımlarını takip edebilir, bu sayede kendine yeni hedefler bulabilirsin. (Bazen bu gerçek bir hedef olur.)
  • Yapay zeka botlarıyla kendini geliştir
    Henüz çevrimiçi oyuna hazır değil misin? Depth yeteneklerini geliştirmen için karşına zekice tasarlanmış yapay zekalı düşmanlar koyar ve bu düşmanların zorluk seviyesini istediğin gibi ayarlayarak kendini geliştirebilirsin.