Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Nimbatus - The Space Drone Constructor YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Nimbatus - The Space Drone Constructor Açıklama:

Check out our upcoming gamehttps://store.steampowered.com/app/1121640/The_Wandering_Village/Oyun AçıklamasıSen Nimbatus'un, şimdiye kadar yapılan en büyük mobil drone fabrikasının kaptanısın. Fizik-tabanlı bir evrende kendi özgün dronelarını tasarla. Farklı biyomlar içeren tamamen yok edilebilir..

Oyun Adı: Nimbatus - The Sp..
Geliştirici: Stray Fawn Studio
Tür: Aksiyon
Çıkış Tarihi: 14 May 2020

4,19
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

Check out our upcoming game

https://store.steampowered.com/app/1121640/The_Wandering_Village/


Oyun Açıklaması

Sen Nimbatus'un, şimdiye kadar yapılan en büyük mobil drone fabrikasının kaptanısın. Fizik-tabanlı bir evrende kendi özgün dronelarını tasarla. Farklı biyomlar içeren tamamen yok edilebilir gezegenlerde hayatta kal, diğer oyuncular tarafından yapılan dronelar ile kapış ya da kumkutusu modunda özgürlüğün tadını çıkar.

Hayalgücünü kullan


Fizikle çalışan 75'ten fazla parça ile dronelarını inşa et. Drone inşa atölyesi seni kısıtlamaz.

Üç farklı oyun modunu keşfet


  • Hayatta Kalma: Altı farklı kaptandan birini seç, evrende dolaş ve zorluklarla mücadele ederken silahlarını geliştir.
  • Kumkutusu/b]: Sınırsız güçle yaratıcılığını ortaya çıkar. Oyunu istediğin gibi ayarla. Kendi mücadelelerini oluştur ya da elindeki sonsuz kaynakla evrene hükmet.
  • Rekabetçi arenalar: Mühendislik yeteneğini dünyaya göster. Sumo, Yarış, Dövüş ve Yakalamaca modlarında diğer oyuncularla kapış.

Gezegenleri tamamen kaz


Evrende dolaşırken sayısız rastgele oluşturulmuş gezegenle karşılaşacaksın. Bu gezegenlerin her biri tamamen yok edilebilir ve zengin kaynaklara sahip, üstelik her bir gezegenin özellikleri, iklimi ve düşmanları farklı.

Droneunu otomatikleştir


Zorluğu göze alarak sensörleri ve mantık parçalarını birleştirerek otonom dronelar inşa et. İcatlarını tek oyunculu modda kullan ya da diğer oyunculara karşı programlama becerilerini ölç.

Silahını seç ve gemini geliştir


Sonsuz silah kombinasyonları kullanarak hikaye modunda savaş ya da teknoloji ağacında araştırmalar yaparak sıfırdan kendi özel silahlarını oluştur. Ana gemini görevlerde sana yardımcı olması ve gidişatı lehine değiştirmesi için geliştir.