Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

The Tenants SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

The Tenants Explanation :

Check our friends' game!https://store.steampowered.com/app/1021110/House_Flipper__Luxury_DLC/https://store.steampowered.com/app/1569190/House_Flipper__Pets_DLC/https://store.steampowered.com/app/1510440/Honeycomb/Oyun AçıklamasıHangi kiracılarla işe başlamak istediğinizin kararını verin. Türlü d..

Game Name: The Tenants
Developer: Ancient Forge Studio
Type: Aksiyon
Quit Date: 25 Mar 2021

10,00
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Check our friends' game!

https://store.steampowered.com/app/1021110/House_Flipper__Luxury_DLC/
https://store.steampowered.com/app/1569190/House_Flipper__Pets_DLC/
https://store.steampowered.com/app/1510440/Honeycomb/


Oyun Açıklaması


Hangi kiracılarla işe başlamak istediğinizin kararını verin. Türlü durumlara karşı hazır olun… hiçbir zaman ne olacağını bilemezsiniz: kızgın komşular, problemli kiracılar, polis müdahalesi? Kısaca tetikte olun!



Dairelerinizi tasarlayın ve onlara boyanmış bir görüntü verin. Eski boyadan kurtulun ve biraz yeni mobilya satın alın ya da sadece yer döşemelerini değiştirin. Sakın aşırıya kaçmayın! Ne kadar iyi görünürse o kadar para gider!



Maksimum kâr elde etmek için akıllıca yatırım yapın. En iyi pazarlık için gözünüzü dört açın ve uygun fırsatı gördüğünüz anda saldırın. Riski sever misiniz yoksa güvenli oynamayı mı tercih edersiniz? Seçim sizin!



Ev sahibi olun ve gayrimenkul sektörüne girin. Sürücü koltuğunda sadece siz varsınız. Sakin olun, odaklanın ve işinizi başından sonuna kadar daima zirvede tutmak için hazır olun!