Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Mafia: Definitive Edition SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Mafia: Definitive Edition Explanation :

Mafia: Trilogy - Complete Your CollectionAna oyunları ve yayınlanan DLC'leri içerir.Mafia: Definitive EditionSıfırdan başlayıp Yasak çağında mafya camiasında rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla hesapta olmadan yaşadığı bir olay nedeniyle istemeden de olsa organize suç dünyasına dahil olu..

Game Name: Mafia: Definitive..
Developer: Hangar 13
Type: Aksiyon
Quit Date: 24 Eyl 2020

39,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Mafia: Trilogy - Complete Your Collection


Ana oyunları ve yayınlanan DLC'leri içerir.

Mafia: Definitive Edition
Sıfırdan başlayıp Yasak çağında mafya camiasında rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla hesapta olmadan yaşadığı bir olay nedeniyle istemeden de olsa organize suç dünyasına dahil olur. Salieri ailesine katılmaktan başlarda rahatsızlık duysa da, zaman geçtikçe avantajlar görmezden gelinemeyecek kadar ciddileşir.

Mafia II: Definitive Edition
HD ile yeniden düzenlenmiş oyunda organize suçun Altın çağında bir gangsterin hayatını yaşayın. Savaş kahramanı Vito Scaletta, babasının borçlarını ödeme umuduyla mafyaya bulaşır. Arkadaşı Joe ile birlikte Vito kendini ispatlamak için çalışır ve daha büyük ödül, statü ve sonuçları olan suçlar ile ailede yükselir.

Mafia III: Definitive Edition
Vietnam'da geçirdiği yılların ardından Lincoln Clay'in yeni ailesi zenci mafyası İtalyan Mafyası tarafından ihanete uğrayıp öldürülüyor. Lincoln yeni bir aile kurarak sorumlu Mafioso'lara karşı intikam mücadelesine giriyor.


Oyun Açıklaması

Mafia suç efsanesinin birinci bölümü - 1930’lar, Lost Heaven, IL

Sıfırdan başlayıp organize suçun Yasak çağında Mafya'da rütbenizi yükseltin. Tommy Angelo, mafyayla yaşadığı bir anlaşmazlık sonrasında yeraltı dünyasına dahil olur. Salieri'ye katılmaktan önce rahatsızlık duysa da, Tommy kısa zamanda ödüllerin çok büyük olduğunu görür.

Bir Mafya Filmi Oynatın:

Bir Yasak çağı gangsterinin hayatını yaşayın ve Mafya camiası rütbelerinde yükselin.

Lost Heaven, IL:

1930'ların şehir manzarası göze, kulağa hitap eden ve etkileşimde bulunabileceğiniz savaşlar arası mimari, otomobil ve kültür öğeleriyle dolu bir şekilde yeniden oluşturuldu.

Yenilenen Klasik:

Genişletilmiş hikaye, oynanış ve orijinal oyun müziği ile sadık kalınarak yenilendi. Bu, hatırladığınız ve çok daha fazlasını içeren Mafia.



Mafia II ve Mafia III Definitive Edition'larda Tommy'nin Kostüm ve Taksisini açmak için Mafia: Definitive Edition'ı edinin.


http://www.MafiaGame.com'dan daha fazla bilgi alın