Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Aliens vs Predator SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Aliens vs Predator Explanation :

Üç nefes kesici tek oyunculu senaryosu ve çok oyunculu seçenekleriyle AvP, bilim kurgu dünyasının iki popüler karakteri arasındaki efsanevi savaşı ekranlarınıza taşıyor. Ölümcül ormanlarda ve Freya madenini çeviren bataklıkta hayatta kalarak ve avlanarak farklı, yeni, heyecan verici birinci şahıs o..

Game Name: Aliens vs Predato..
Developer: Rebellion
Type: Aksiyon
Quit Date: 16 Şub 2010

7,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?
Üç nefes kesici tek oyunculu senaryosu ve çok oyunculu seçenekleriyle AvP, bilim kurgu dünyasının iki popüler karakteri arasındaki efsanevi savaşı ekranlarınıza taşıyor.

Ölümcül ormanlarda ve Freya madenini çeviren bataklıkta hayatta kalarak ve avlanarak farklı, yeni, heyecan verici birinci şahıs oynanış deneyimini yaşayın.

  • Marine olarak, asla yeterince bulamayacağınız ışığın tek arkadaşınız olduğu klostrofobik ve korkutucu deneyimi yaşayacaksınız. Fakat unutmayın; Birleşik Devletler'in Marine birlikleri insanlığın son savunma hattı ve baştan aşağı en son teknolojide patlayıcı ve otomatik silahlarla donanmış durumda.
  • Predator olarak, gölgelerden ve tepelerden sinsice yaklaşarak, ağaçların tepelerinden geçerek kurbanlarınızı pusuya düşüreceksiniz. Güçlü, ilginç silahlarınıza ve takip etme ekipmanlarınıza rağmen şerefiniz sizden düşmanlarınızla yüz yüze hesaplaşmanızı istiyor.
  • Evrendeki en ölümcül ırk olarak Alien, size çelikten bir kapan gibi çenelere, bıçak gibi keskin pençelere sahip ve kendisi gibi sayısız yaratıklarla dolu kabusları oynama şansını vaadediyor.
  • Üçlü çevrimiçi mod ile diğer taraflara karşı oynayın ve diş, pençe, pulse rifle seçenekleri ile çok oyunculu oyunları tanımlayan anları yeniden keşfedin.
AvP, oyuncuları eşleştirmek için oyun istatistiklerini ve bilgilerinizi depolamada Steam Cloud'u kullanır.