Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Baldur's Gate 3 SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Baldur's Gate 3 Explanation :

Partini topla ve dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzusuyla dolu bir hikâyede Unutulmuş Diyarlar'a dön.İçinde, kaynağı beynindeki Zihinyüzen olan gizemli yetenekler uyanıyor. Direnip karanlığı ona karşı kullan. Veya yozlaşmışlığı kucakla ve kötülüğün zirvesi ol.Divinity: ..

Game Name: Baldur's Gate 3
Developer: Larian Studios
Type: Macera
Quit Date: 6 Eki 2020

34,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?


Partini topla ve dostluk, ihanet, fedakârlık, hayatta kalma ve mutlak güç arzusuyla dolu bir hikâyede Unutulmuş Diyarlar'a dön.


İçinde, kaynağı beynindeki Zihinyüzen olan gizemli yetenekler uyanıyor. Direnip karanlığı ona karşı kullan. Veya yozlaşmışlığı kucakla ve kötülüğün zirvesi ol.


Divinity: Original Sin 2'nin yaratıcılarından Zindanlar ve Ejderhalar dünyasında geçen yeni nesil bir RYO geliyor.




Geniş Zindanlar ve Ejderhalar ırklarından ve sınıflarından seçim yap veya bizzat oluşturduğun geçmişe sahip orijinal bir karakterle oyna. Unutulmuş Diyarlar ve ötesindeki bu yolculukta maceralara çık, yağma yap, savaş ve aşk yaşa. Yalnız oyna ve yoldaşlarını dikkatle seç veya çok oyunculu modda dört kişiye kadar bir partiyle oyna.



Kaçırılmış, enfekte ve kayıp. Bir canavara dönüşüyorsun ama içindeki yozlaşma büyüdükçe gücün de büyüyor. Bu güç hayatta kalmana yardımcı olabilir ama bunun bir bedeli olacaktır. Parti içinde kurduğun güven bağı her yetenekten daha çok işine yarayabilir. Şeytanlarla, varlıklarla ve diğer kötücül dünya dışı güçlerle çatışmalara girerek Unutulmuş Diyarlar'ın kaderine karar vereceksin.




Yeni Divinity 4.0 motoruyla yapılan Baldur's Gate 3 size eşi benzeri olmayan bir keşif, deney özgürlüğü ve seçimlerinize reaksiyon gösteren bir dünya sunar. Harika sinematik anlatım, şimdiye kadarki en büyük dünyamızı keşfederken sizi karakterlerinize her zamankinden daha da yakınlaştırır.



Unutulmuş Diyarlar geniş, detaylı, çeşitli bir dünyadır ve etrafınızda keşfedilmeyi bekleyen birçok sır bulunur. Dikeylik, keşfin önemli bir parçasıdır. Karanlıkaltı'nın derinliklerinden Üst Şehir'in parlak çatılarına dek yolculuk ederken sinsilik yap, dal, kaz, tırman ve zıpla. Nasıl hayatta kalacağın ve dünyada nasıl iz bırakacağın sana kalmış.