Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

A Total War Saga: TROY SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

A Total War Saga: TROY Explanation :

Özel BaskıBu sınırlı süreli teklifler ile kusursuz Troya tecrübesine dalın. Troya Savaşı’nı tüm genişliğiyle hayata taşıyan Troya ana oyunu ve üç epik DLC paketinin de aralarında bulunduğu bir içeriğe sahip olan Heroic Edition ile %40 kâr edin. Sadece 30 Eylül 2021’e kadar mevcut olacaktır. Oyun Açı..

Game Name: A Total War Saga:..
Developer: CREATIVE ASSEMBLY,Feral Interactive (Mac)
Type: Aksiyon
Quit Date: 2 Eyl 2021

39,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Özel Baskı



Bu sınırlı süreli teklifler ile kusursuz Troya tecrübesine dalın. Troya Savaşı’nı tüm genişliğiyle hayata taşıyan Troya ana oyunu ve üç epik DLC paketinin de aralarında bulunduğu bir içeriğe sahip olan Heroic Edition ile %40 kâr edin. Sadece 30 Eylül 2021’e kadar mevcut olacaktır. 


Oyun Açıklaması

Bu efsanevi devirde, dünyada kahramanlar dolaşırdı. Truva'nın cesur prensi Paris, Sparta'nın güzel kraliçesini kaçırarak herkesin ağzını açık bıraktı. Birlikte uzaklara yelken açarlarken, Kral Menelaos onun adını lanetledi. Ne pahasına olursa olsun karısını geri getirmeye ant içti!

 

Ünlü savaşçı Akhilleus, soylu muhafız Hektor, şımarık prens Paris ve intikamcı kral Menelaos dâhil sekiz ikonik kahramandan biri olarak Truva krallığını kurtarmak veya fethetmek için savaş.

Ege’nin masalsı diyarları üzerinde bir orduyu yönetin, Yunan mitolojisi yaratıklarından esinlenen özel birimler yetiştirin ve azılı düşmanlara karşı muharebeye akın edin. 

Tunç Devri'ndeki Akdeniz'i çarpıcı bir şekilde yansıtan bu geniş bölgeyi fethederken strateji, devlet yönetimi, diplomasi ve topyekûn savaş ile imparatorluğunu kur.