Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Titanfall® 2: Angel City's Most Wanted Bundle SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Titanfall® 2: Angel City's Most Wanted Bundle Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıAngel City’s Most Wanted Bundle ile Angel City’deki en korkulan Pilot olun. Fırsatları yakalayın ve her Art Pack, Camo Pack, Callsign ve çok daha fazla tüm ekstra özelleştirme içeriklerini tek bir harika paketle elde edin.Öne çıkan özelliklerIon Prime ve Scorch Prime — Ion Pr..

Game Name: Titanfall® 2: Ang..
Developer: Respawn Entertainment
Type: Aksiyon
Quit Date: 18 Haz 2020

24,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Angel City’s Most Wanted Bundle ile Angel City’deki en korkulan Pilot olun. Fırsatları yakalayın ve her Art Pack, Camo Pack, Callsign ve çok daha fazla tüm ekstra özelleştirme içeriklerini tek bir harika paketle elde edin.


Öne çıkan özellikler


  • Ion Prime ve Scorch Prime — Ion Prime ve Scorch Prime ile Titanfall™ 2’deki Frontier’da dikkat çekin. Bu yepyeni ana gövdeler, Titan’ların şeklini değiştirip yeni ses efektleri ve yıkıcı bir infaz ekliyor.

    • Titan Art Pack — Titan Art Pack ile düşmanlarınızın peşinde olduğunuzu gösterin. 5 Nose Art ve her Titan için özel Warpaint kaplamasıyla Ion, Scorch, Northstar, Ronin, Legion ve Tone Titan’ınızı özelleştirin.

      • Angel City Camo Pack — Angel City Camo Pack ile savaşırken tarzınızı yansıtın. Her Titan’a, silaha ve Pilot’a uygun 20 yeni özel Camo içerir.

        • Angel City Callsign Pack — Angel City Callsign Pack ile Frontier’da kendinizi gösterin. Bu Paket 10 Callsign Patch içeren 20 özel Callsign’a anında erişim sunar.