Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

VR Military Reporter in Middle East (with tanks & helicopters) SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

VR Military Reporter in Middle East (with tanks & helicopters) Explanation :

Bu bir VR eğlence turu oyunudur. Oyuncular Orta Doğu'yu gezmek için kask takabilirler.Oyun Orta Doğu'da zengin turizm kaynaklarını içeriyor. Oyuncular, antik Orta Doğu rezervuarlarını, harabelerini, antik Mısır mimarisini, sanat eserlerini ve çöl vahasını, şehirleri, kasabaları, gecekondular..

Game Name: VR Military Repor..
Developer: William at Oxford
Type: Aksiyon
Quit Date: 6 Ağu 2021

4,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Bu bir VR eğlence turu oyunudur. Oyuncular Orta Doğu'yu gezmek için kask takabilirler.

Oyun Orta Doğu'da zengin turizm kaynaklarını içeriyor. Oyuncular, antik Orta Doğu rezervuarlarını, harabelerini, antik Mısır mimarisini, sanat eserlerini ve çöl vahasını, şehirleri, kasabaları, gecekonduları vb. ziyaret etmek için drone'nun bakış açısını takip edebilirler. Antik sarnıç, bir sahil kentinde inşa edilmiş bir sitedir. Oyuncular eski Mısır binalarındaki firavun heykellerini ve piramitlerini ziyaret edebilir ve Orta Doğu'daki eski insanların emek bilgeliğini takdir edebilir. Kasabaların ve gecekonduların farklı mimari stilleri ve köy yerleşimleri, yerel üretim ve yaşam hakkında daha derin bir anlayışa sahip olmanızı ve farklı yaşam ortamlarını hissetmenizi sağlar.


hareket:

Sol tutacak dokunmatik panel, birinci kişinin bakış açısını ve üçüncü kişinin bakış açısını değiştirmek için düğmeyi basılı tutarak hareket yönünü kontrol eder;

Sağ tutamak dokunmatik paneli yukarı ve aşağı hareketleri ve sola ve sağa dönüşü kontrol eder ve tutma düğmesi hızı kontrol eder.


Menü:

Sol tutamaç menü ile etkileşime girebilir, oyundaki menüyü çağırmak için menü düğmesine basın.