Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Among the Sleep SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Among the Sleep Explanation :

İki yaşındaki bir çocuğu oynadığınız, onun gözlerinden gördüğünüz korku oyunu. Oyun, korkuyu, puanlar veya dövüş sistemleriyle değil, atmosfer ve araştırmayla keşfetmenizi sağlar. Among the Sleep oyununda korkmuş ve korunmasızsınızdır, olanların anlamını kavramaya çalışırsınız. - - Oyunun Oculus R..

Game Name: Among the Sleep
Developer: Krillbite Studio
Type: Aksiyon
Quit Date: 29 May 2014

16,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?
İki yaşındaki bir çocuğu oynadığınız, onun gözlerinden gördüğünüz korku oyunu.

Oyun, korkuyu, puanlar veya dövüş sistemleriyle değil, atmosfer ve araştırmayla keşfetmenizi sağlar. Among the Sleep oyununda korkmuş ve korunmasızsınızdır, olanların anlamını kavramaya çalışırsınız.
-
-
Oyunun Oculus Rift DK1 desteği vardır ama daha fazla destek geliştirilmeyecektir. Bu oyun HTC Vive için kullanıma sunulmayacaktır.

Ne insanlar diyorsun


  • "Daha fazla, lütfen!"
    - Kotaku
  • "[...] çocuksu kaygıyla dolu ve harika bir biçimde ürkütücü olan o atmosferi yaratmada başarılıdan da başarılı, bu sırada ciddi bir konuyu da karanlık ve dokunaklı bir tavırla ele alıyor."
    - IGN
  • "İki yaşındaki birinin gözlerinden ve titreyen küçük bacaklarından anlatılan birinci şahıs korkunun bu tasviri en az tüm yıl boyunca gördüklerim kadar ilgi çekiciydi ve oyunların aktif olarak yeni oynama şekilleri ve yeni anlatılacak hikâyeler aradıkları dönemi anımsatıyordu."
    - Eurogamer