Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Rocket League® SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Rocket League® Explanation :

Radical Summer Live Now!You're totally invited to Radical Summer—a summer-long celebration of all things '80s. Grab your aviator shades and mixtapes, and prepare to go back in time to experience the most righteous movies, television, and culture from the decade. The 9-week event features new..

Game Name: Rocket League®
Developer: Psyonix, Inc.
Type: Aksiyon
Quit Date: 7 Tem 2015

31,00
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Radical Summer Live Now!


You're totally invited to Radical Summer—a summer-long celebration of all things '80s. Grab your aviator shades and mixtapes, and prepare to go back in time to experience the most righteous movies, television, and culture from the decade. The 9-week event features new Premium Licensed DLCs, new in-game items, limited-time game modes, and more! (shhh, it’s a secret)

Play Online Matches to earn ‘Cassettes’ and redeem them for in-game, '80s-themed items all summer long. Radical Summer's Event Store will change for each phase of Radical Summer, bringing in new items for your Battle-Car. And don’t worry, at the end of the event, we’ll give you a week to redeem Cassettes for any items you may have missed.

Radical Summer celebrates the ‘80s, including:

Ghostbusters & Knight Rider Premium DLC Car Packs
Brand new in-game event items inspired by the biggest franchises from the '80s
Limited-time game modes
Free items for logging in!

Check out the full Radical Summer schedule below. Stay radical!

Blockbusters: June 10 - July 1
Culture: July 1 - July 22
Television: July 22 - August 12


Oyun Açıklaması

Sevilen arena klasiği Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars'ın beklenen fizik destekli devam oyununda futbol bir kez daha arabalarla buluşuyor!


Çağının ötesinde bir Spor/Aksiyon oyunu olan Rocket League®, oyuncuları çok sayıda detaylı arenada muhteşem goller veya destansı kurtarışlar için topa vurmada kullanabilecekleri turbolu arabaların içine yerleştiriyor. Gerçekçi etkileşimleri simüle etmek için gelişmiş bir fizik sistemi kullanan Rocket League® oyunculara bu inanılmaz yüksek oktanlı futbol oyununda tam bir sezgisel kontrol hissi verebilmek için kütle ve momentumdan faydalanıyor.


Muhteşem özelliklerden bazıları:


  • Oyuncuların tam bir tek oyunculu deneyim yaşamasını sağlayan yepyeni Sezon Modu
  • 10 milyardan daha fazla muhtemel kombinasyon ile geniş çaplı Battle-Car özelleştirmeleri
  • Kilidi açılabilir öğeler ve araçlar, istatistik takibi, liderlik tabloları ve dahası
  • Çeşitli farklı takım boyutları ve konfigürasyonları ile bağımlılık yaratan 8 oyunculu çevrimiçi aksiyon
  • Yerelde veya diğer bölünük ekran oyuncularına karşı çevrimiçi oynanabilen 2, 3 ve 4 oyunculu muhteşem bölünük ekran modu
  • İleri ve geri sarmanı veya aksiyonu arenanın istediğin yerinden görebilmeni sağlayan yayın kalitesinde tekrarlar PlayStation®4, Xbox One ve Nintendo Switch kullanıcıları ile rekabetçi platformlar arası oynanış



NOTE: Çevrimiçi hizmet sağlayıcımız ile yapılan anlaşmalar nedeniyle bazı bölgeler Rocket League®'in çevrimiçi çok oyunculu bölümüne erişememektedir. Bunun sonucu olarak sunucu erişimi Çin, Kırım, Küba, İran, Kuzey Kore, Sudan ve Suriye'de kısıtlıdır. Bu bölgelerdeki müşterilerimizden özür dileriz.


SteamOS ve Mac Beta Sürümleri

8 Eylül 2016 itibariyle Rocket League®'in SteamOS ve Mac sürümleri ""Beta"" olarak yayınlanmıştır. SteamOS ""resmi"" desteğe sahip tek Linux istemcisidir, ancak diğer Linux platformları da uyumlu olabilir. Aynı şekilde Mac sürümü entegre görüntü çözümüne sahip eski sistemlerle çalışmayabilir ve harici bir GPU tavsiye edilmektedir (2013 veya sonrası Mac'lerde sorun yok). Mac sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir:


  • İşletim Sistemi: MacOS X 10.8.5
  • İşlemci: Intel Core i5 2.4 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: OpenGL 4.1 - ATI Radeon HD 5670, NVIDIA GeForce GT 640M, Intel HD Graphics 4000 veya Iris Pro Graphics


Gelecek beta güncellemelerinde SteamOS ve Mac yama notlarını kontrol etmeyi ihmal etme. 1 Haziran 2017 itibariyle oyunun her iki versiyonunda da bulunan tüm bilinen sorunlar aşağıda listelenmiştir:


  • Geniş Ekran kullanıcılarının Gösteri Salonundan alınan indirilebilir içeriklerin mağaza sayfası doğru görüntülenmiyor. Bu, Valve'in gelecek bir yamada düzelteceği Steam istemcisi kaynaklı bir sorundur
  • Bir maçtan ana menüye dönerken ara sıra çökmeler yaşanabiliyor
  • Urban Central'daki heykeller doğru görüntülenmiyor
  • Kesintili bulanıklaştırma sorunları yaşayabilirsin
  • (Yalnızca Mac) Xbox 360 kumandaları çalışmıyor. Kullanabilmek için üçüncü parti bir çözüme ihtiyacın olacak
  • (Yalnızca Mac) Steam Controller desteklenmiyor


Rocket League® Kullanım Şartlarını www.rocketleaguegame.com/tos adresinde görebilirsin