Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Youtubers Life SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Youtubers Life Explanation :

YouTubers Life, çaba göstererek dünya tarihindeki en iyi video blogcusu olabileceğiniz, takipçilerinizi arttırarak kendinizi zenginliğin içinde bulabileceğiniz en iyi hayat simülatörüdür. Karakterinizi oluşturun —istediğiniz gibi şekillendirin, binlerce neşeli kombinasyon mevcut— ve küçüklüğünden be..

Game Name: Youtubers Life
Developer: U-Play Online
Type: Bağımsız Yapımc..
Quit Date: 18 May 2016

24,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?
YouTubers Life, çaba göstererek dünya tarihindeki en iyi video blogcusu olabileceğiniz, takipçilerinizi arttırarak kendinizi zenginliğin içinde bulabileceğiniz en iyi hayat simülatörüdür. Karakterinizi oluşturun —istediğiniz gibi şekillendirin, binlerce neşeli kombinasyon mevcut— ve küçüklüğünden beri ailenle birlikte kaldığın yerdeki çılgın odanda ilk yayınına başla. Oynanış seansları kaydet, yeni ve klasikleşmiş konsollar satın al, günlük yapılacaklara dikkat et ve sosyalleşerek popülerliğini arttırıp daha fazla takipçiye ulaş, arkadaşlar, aile ve zaman yönetimiyle uğraş!

Kendi Videolarını Yap
Kendi videolarını düzenlemen hiç bu kadar sürükleyici olmamıştı! A'dan Z'ye tüm süreci takip et ve yayınlarını internette paylaş. Oyunlarını çevrimiçi satın al, onları evden teslim al ve oynanış videolarını kaydetmeye başla. Gelmiş geçmiş en iyi blogcu olabilmek için videolarını geliştir.

İyi Eğlenceler!
Vlogger olmaya başlamak yalnızca video kaydedip ne kadar izleyici elde ettiğinden ibaret değil —ayrıca rahatlayıp günlük hayatına biraz eğlence katman gerekiyor! Sinemaya gidip son yayınlanan filmleri izle, yeni oyunların tanıtımlarına katıl, lüks bir yattaki klüp ya da partiyle eğlen! Yeni arkadaşlar edin ve eve gidip yapmak istediğin bir sonraki yayının için düşün ve yarım mesafe kat et.

Ünlü Biri Ol
Daha fazla izleyici seni daha fazla popüler yapar! Aynı şekilde özel ağda da yükselmen, daha fazla VIP'nin ilgi odağı olmanı ve seninle yüz yüze buluşmak istemelerini sağlayacak. Ayrıca, tanınmış yüksek-teknoloji ve oyun markaları seninle iletişime geçecek ve er ya da geç diğer ünlü youtuberlarla buluşacaksın. Bütün hayranların senden imza alabilmek için birbirleriyle savaşacak!