Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Steep SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Steep Explanation :

Gold EditionGold Edition'da oyun ile Season Pass bulunuyor ve şu içeriklere erişim sağlıyor: - İlave yarışlar, görevler ve kıyafetler içeren 3 DLC paketi - 10,000 Steep kredisi - Bonus Helikopter biletleri - Özel bir Eğlence KostümüOyun AçıklamasıKarların daima taze olduğu, hareketin hiç bitmed..

Game Name: Steep
Developer: Ubisoft Annecy
Type: Aksiyon
Quit Date: 2 Ara 2016

23,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Gold Edition

Gold Edition'da oyun ile Season Pass bulunuyor ve şu içeriklere erişim sağlıyor: - İlave yarışlar, görevler ve kıyafetler içeren 3 DLC paketi - 10,000 Steep kredisi - Bonus Helikopter biletleri - Özel bir Eğlence Kostümü


Oyun Açıklaması

Karların daima taze olduğu, hareketin hiç bitmediği Alplerin muazzam açık dünyasını keşfet. Dağlar keşfedilmeyi bekliyor. Donan, kuşan, yola koyul. - YOLA KOYUL -Dünyanın bu en görkemli dağlarını kayak, atlayış tulumu, snowbord ve yamaç paraşütüyle fethet. - ÖLÜMSÜZ ANLARI DİĞERLERİYLE PAYLAŞ -Tek başına veya diğer oyuncularla dolaş, adrenalin yüklü muhteşem yolculukları paylaş. - DAĞLAR KEŞFEDİLMEYİ BEKLİYOR -Muazzam bir açık dünyada kendi rotalarını çiz, en iyilerini arkadaşlarınla paylaş. - YETENEKLERİNİ TEST ET -Özgün ve muhteşem maceralarda, dağların hakimi olduğunu kanıtla. - HER ŞEYİ PAYLAŞ -En çılgın performanslarını kaydet, sosyal medyada paylaş.