Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Journey To The Savage Planet SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Journey To The Savage Planet Explanation :

"ÖNCÜ PROGRAMINA HOŞ GELDİN! En iyi 4. yıldızlararası uzay keşif şirketi Kindred Havacılık ve Uzay'ın en yeni personeli olarak görevin, ARY-26 gezegeninin insanlara uygun olup olmadığını tespit etmek. Ekipman ve deneyim eksiğin olabilir... Sana şans diliyoruz!Görevin şunları kapsıyor:• Bir arkad..

Game Name: Journey To The Sa..
Developer: Typhoon
Type: Aksiyon
Quit Date: 28 Oca 2021

4,49
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?


"ÖNCÜ PROGRAMINA HOŞ GELDİN! En iyi 4. yıldızlararası uzay keşif şirketi Kindred Havacılık ve Uzay'ın en yeni personeli olarak görevin, ARY-26 gezegeninin insanlara uygun olup olmadığını tespit etmek. Ekipman ve deneyim eksiğin olabilir... Sana şans diliyoruz!


Görevin şunları kapsıyor:


• Bir arkadaşınla oyna – Tek veya çevrimiçi modda bir arkadaşınla oyna; tabii varsa.


• Bitki ve hayvanları keşfet ve listele. Garip küre yapılı kuşlardan halüsinasyona neden olan bitkilere ve ""iltihaplı uzaylı ağızlara"" kadar. Ölmemeye çalış.


• Hiçbir Masraftan Kaçınılmadı* – Lazer tabancası, roket güçlendirme paketi ve ""prob"" gibi bazı havalı araçlar ücretsiz ama bir şey lazım olursa güzel bir 3B yazıcın var; onu kullanarak uzay çöplerinden işe yarar bir şeyler üretebilirsin.


• Yalnız mısın? – Bonus gizemler! Gezegenin tamamını inceleyip öğren. ""Hıyar ağası"" gibi sözler duyarsan ve ""iltihaplı popo ağzını"" bulursan doğru yoldasın demektir.


Hadi maceraya!


* - Çoğu masraftan kaçınıldı. "