Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

PUBG Mobile 12.Sezon için önemli detayları sızdırıldı!

PUBG Mobile 12.Sezon için önemli detayları sızdırıldı !Dünyanın en popüler mobil oyunları arasına adını altın harflerle yazdıran PUBG Mobile, 12.sezon için sızdırılan görselleriyle karşımıza çıktı. PUBG Mobile her sezon yeni teması, skinleri ve silahlarıyla heyecanla bekleniyor. 12.sezon ise oyunun ikinci yıldönümüne denk geldiği için ayrı bir heyecan taşıyor.PUBG Mobile 12. sezon sızıntılarıMr.GHOST GAMING adlı YouTube kanalında PUBG Mobile’in yeni sezonda nasıl bir tema belirleyeceğini, verile..
DEVAMINI OKU 

GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı!

GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı !Rockstar Games'in en bilinen oyunlarından biri olan (Grand Theft Auto) GTA serisinin, merakla beklenen son versiyonu GTA 6'nın çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı! Sızıntının ise, doğru tahminleri ile bilinen ünlü perakende satış platformu Gamewhere tarafından ortaya çıktığını belirtelim.Rockstar Games'in en bilinen oyunlarından biri olan GTA serisinin ilk oyunu 1997 yılında oyunseverler ile buluşmuştu. Serinin son versiyonu olan GTA 5’in ..
DEVAMINI OKU 

PUBG Mobile 11. Sezon Ne Zaman ?

PUBG Mobile 11. Sezon Ne Zaman ?Bugün gelecek olan PUBG Mobile 0.16.5 adıyla yayınlanacak güncellemede 10. sezon sona erecek ve ardından 11. sezon başlayacak. 11. Sezon Royale Pass'in 9 Ocak 2020'de başlaması dört gözle bekleniyor.Yeni güncelleme ile gelecek PUBG Mobile yenilikleri!Gelecek olan bir çok yeniliklerden en ilgi çekici olanı ise şimdiden, oyuncular tarafından yönlendirilebilecek olan Drone oldu. PUBG Mobile Sezon 11 BattlePass kostümleri ve bir çok yeniliğin sızdırılmış içeri..
DEVAMINI OKU 

PUBG Mobile 10. Sezon Başladı !

PUBG Mobile 10. sezon için geri sayım başladı.Yeni sezon tarihi verilirken sezonla ilgili sızıntılar da ipuçları taşıyor. PUBG Mobile 10. sezon için oyuncularla resmi tarih nihayet paylaşıldı. 9. sezonun sonuna geldiğimiz şu günlerde oyunun resmi Twitter hesabından 10. sezonun 9 Kasım‘da Başladı.Bu sırada 9. sezondaki tüm başarımları açmadıysanız, sezonun 7 Kasım‘da sonlanacağını hatırlatalım. 7 Kasım’dan sonra 9. sezonun seviye başarımları açılamayacak. Peki 10. sezon beraberinde neler getiriyo..
DEVAMINI OKU 

PUBG Mobile 10. Sezon Ne Zaman Başlayacak ?

PUBG Mobile 10. sezon için geri sayım başladı.Yeni sezon tarihi verilirken sezonla ilgili sızıntılar da ipuçları taşıyor. PUBG Mobile 10. sezon için oyuncularla resmi tarih nihayet paylaşıldı. 9. sezonun sonuna geldiğimiz şu günlerde oyunun resmi Twitter hesabından 10. sezonun Kasım‘da tüm oyuncular için yayınlanacağı müjdelendi.Bu sırada 9. sezondaki tüm başarımları açmadıysanız, sezonun 7 Kasım‘da sonlanacağını hatırlatalım. 7 Kasım’dan sonra 9. sezonun seviye başarımları açılamayacak. Peki 10..
DEVAMINI OKU 

PUBG LITE L COİN SATIŞI ŞİMDİ STOKLARIMIZDA !!!

PlayerUnknown’s Battlegrounds Lite oyununa bir güncelleme geldi. Bu güncelleme ile oyuna da L-Coin isimli yeni bir para birimi eklendi. Bizler de bu durumu fırsat bilip, PUBG Lite oyunundaki hem standart para birimi olan BP, hem de yeni eklenmiş para birimi olan L-Coin ögelerini sizlere anlatmak istedik. Eğer bu iki birimin de tam olarak ne olduğunu anlamadıysanız, bu içeriğimiz size çok yardımcı olacak.Kısa adı LC olan L-Coin ise oyuna 8 Ağustos 2019 güncellemesi ile eklenmiş olan bir mikro öde..
DEVAMINI OKU 

Cabal Online (EU) Sunucu Birleştirme

Avrupa hizmetimiz için bir birleştirme ile üç topluluğun birleştiği, daha büyük ve daha güçlü bir topluluk olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Red Moon, Mars ve Jüpiter , Avrupa için iki sunucu olarak Merkür'e katılacak olan Venüs'te birleşecek .Bu birleşme ve bu sonuca yönelik olarak çalışırken sabrınız için isteklerini ifade eden tüm oyunculara teşekkür ederiz. Avrupa oyuncularımızın CABAL Online'ın başarısına en tutkulu ve özverili olduğunu biliyoruz ve toplumun arkadaşlıklar ..
DEVAMINI OKU 

PUBG Mobile Royale Pass 9. sezon güncellemesi geldi! Hemen satın al

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG Mobile yeni güncellemesiyle dikkat çekiyor. PUBG Mobile Royale Pass 9. Sezon güncellemesi merakla bekleniyordu ve oyun severlerle buluştu. Peki yeni güncellemede hangi değişiklikler yer alıyor? Hemen sende Royale Pass'ını satın al ve heyecana katıl.App Store ve Google Play üzerinden indirilerek mobil oynanabilen popüler oyunun yeni güncellemesi farklı pek çok detayları da beraberinde getiriyor. PUBG Mobile Royale Pass 9. sezon güncellemesi..
DEVAMINI OKU 

PUBG'de devrim gibi değişiklik! Helikopter geliyor !

PUBG'de devrim gibi değişiklik! Helikopter geliyor !Dünyanın en çok oynanan oyunlarından olan PUBG yeni güncellemesiyle birlikte oyuncuları yine memnun edecek gibi. Oyuncular PUBG'de yapılacak yeni güncelleme sonrasında helikopter ile hava saldırısı yapabilecek. Güncelleme sadece mobil versiyon için gelecek.PUBG'de yer alan silahlar ve araçlar yayınlanan güncellemelerle birlikte çoğalıyor. PUBG araçları arasında şimdi de bir helikopter eklenecekmiş gibi duruyor. Oyuncuların hava sald..
DEVAMINI OKU 

Küçük Süpürgeci Mührü Yeniden Nesne Markette Sizlerle!

Değerli oyuncularımız;23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 00:00-23:59 arasında aşağıda belirtilen 'Küçük Süpürgeci mührü Nesne Markette satışa sunulacaktır.RESİMÜRÜN ADIADETSÜREFİYATKüçük Süpürgeci115 G99 EPYalnızca bir gün sürecek olan bu önemli fırsatı kaçırmak istemiyorsanız belirtilen tarih ve saat aralığında Nesne Marketimiz ziyaret ediniz.Başlangıç: 23.05.2019 - 00:00Bitiş: 23.05.2019 - 23:59Keyifli Alışverişler
DEVAMINI OKU 

Altın-Gümüş ve Bronz Kutusu İndirimli Olarak Nesne Markette!

Değerli Oyuncularımız;22 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 00:00 - 23:59 arasında aşağıdaki tabloda belirtilen ürünleri İndirimli olarak Nesne Marketten satın alabilirsiniz.RESİMÜRÜN ADIİNDİRİMSİZİNDİRİMLİAltın Kutusu219 EP163 EPGümüş Kutusu39 EP29 EPBronz Kutusu18 EP13 EP Altın Kutusu Bu çok özel ve Tam Kapsamlı Premium Kutu sayesinde 15 gün boyunca şu nesnelere sahip olacaksın.Tecrübe YüzüğüAltın Şans ParasıÜçüncü ElHırsızın Eldiveni Gümüş Kutusu Bu çok özel Tam Kapsamlı Premium Kutu, her alanda d..
DEVAMINI OKU 

Ramazan Ayına Özel Nesne Market Ürünleri

Değerli Oyuncularımız;Ramazan tüm hızıyla devam ederken sizler için birçok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz birbirinden farklı nesne market ürünleri hazırladık.RESİMÜRÜN ADIFİYATKostüm Bonus Aktarma230 EPKesici Diş Bıçağı+Kesici Diş Hançeri+Kesici Diş Yayı+Kesici Diş Mızrağı+Kesici Diş Çanı+Kesici Diş Yelpazesi+Kesici Diş Pençeleri+Kostüm Bonus Aktarma Bir kostümün bonusunu başka bir kostüme aktarmak için kullanılır.Bir kostümdeki bonusları başka bir kostüme aktarırDikkat: İlk kostüm yok edilec..
DEVAMINI OKU 

50-100-500-1000 EP Hediye Çekleri Nesne Markette!

Değerli Oyuncularımız;19 Mayıs 2019 Pazar günü saat 01:00 - 22:59 arasında aşağıdaki tabloda belirtilen tüm Hediye Çekleri Nesne Marketimizde satışa sunulacaktır.RESİMÜRÜN ADISÜRE50 Ep Hediye Çeki30 GÜN100 Ep Hediye Çeki30 GÜN500 Ep Hediye Çeki30 GÜN1000 Ep Hediye Çeki30 GÜNYalnızca bir gün sürecek olan bu önemli fırsatları kaçırmak istemiyorsanız belirtilen tarih ve saat aralığında Nesne Marketimizi ziyaret ediniz.Etkinlik: 50 Ep Hediye Çeki /100 Ep Hediye Çeki /500 Ep Hediye Çeki / 1000 Ep Hed..
DEVAMINI OKU 

%25 Mutlu Saatler

Değerli Oyuncularımız; Ejderha tanrısı yardımseverliğini 3 krallık boyunca yaymaya devam ediyor. Bu fırsat penceresini kullanın ve % 25 daha fazla ejderha parası kazanın! 17.05.2019 17:00 ile 18.15.2019 14:59 arasında EP yüklemesi yaparsanız, yüklediğiniz miktarın % 25’i kadar daha fazla EP kazanacaksınız! Etkinlik : Mutlu Saatler % 25 Bonus Başlangıç: 17.05.2019 / 17:00Bitiş: 18.05.2019 / 14:59Keyifli Alışverişler Dileriz! 
DEVAMINI OKU 

Altın-Gümüş ve Bronz Kutusu İndirimli Olarak Nesne Markette!

22 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 00:00 - 23:59 arasında aşağıdaki tabloda belirtilen ürünleri İndirimli olarak Nesne Marketten satın alabilirsiniz.RESİMÜRÜN ADIİNDİRİMSİZİNDİRİMLİAltın Kutusu219 EP163 EPGümüş Kutusu39 EP29 EPBronz Kutusu18 EP13 EP Altın Kutusu Bu çok özel ve Tam Kapsamlı Premium Kutu sayesinde 15 gün boyunca şu nesnelere sahip olacaksın.Tecrübe YüzüğüAltın Şans ParasıÜçüncü ElHırsızın Eldiveni Gümüş Kutusu Bu çok özel Tam Kapsamlı Premium Kutu, her alanda daha hızlı gelişmeni sa..
DEVAMINI OKU 

Küçük Süpürgeci Mührü Yeniden Nesne Markette Sizlerle!

23 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 00:00-23:59 arasında aşağıda belirtilen 'Küçük Süpürgeci mührü Nesne Markette satışa sunulacaktır.RESİMÜRÜN ADIADETSÜREFİYATKüçük Süpürgeci115 G99 EPYalnızca bir gün sürecek olan bu önemli fırsatı kaçırmak istemiyorsanız belirtilen tarih ve saat aralığında Nesne Marketimiz ziyaret ediniz.Başlangıç: 23.05.2019 - 00:00Bitiş: 23.05.2019 - 23:59Keyifli Alışverişler
DEVAMINI OKU