Yukarıya Git

KAPAT

Arama Sonuçları »

0 SEPETİM 0 ÜRÜN - 0,00

Security Hole YORUMLARI GÖSTER (0) YORUM YAP

Security Hole Açıklama:

Başlangıçta son derece basit görünen seviyeler, sona doğru gittikçe inanılmaz zorlaşmaktadır. Geniş yelpazedeki şekil ve sınır çeşitliliği, rastgele üretilmiş seviyeler ve kaba kuvvet + rastgele rotasyon koruması, başarıyla devam edebilmeniz için, mekânsal farkındalığınızı kullanmaya zorlayacaktır. ..

Oyun Adı: Security Hole
Geliştirici: AnRaEl
Tür: Bağımsız Yapımc..
Çıkış Tarihi: 28 Eyl 2016

9,99
Ortalama Puan
0
Mükemmel (0)
%0
Çok İyi (0)
%0
İyi (0)
%0
Fena Değil (0)
%0
Çok Kötü (0)
%0

Yorum Yap


LİSTELENECEK YORUM BULUNAMADI × Henüz yorum yapılmamış ilk yorumu yapmak ister misiniz?

Başlangıçta son derece basit görünen seviyeler, sona doğru gittikçe inanılmaz zorlaşmaktadır. Geniş yelpazedeki şekil ve sınır çeşitliliği, rastgele üretilmiş seviyeler ve kaba kuvvet + rastgele rotasyon koruması, başarıyla devam edebilmeniz için, mekânsal farkındalığınızı kullanmaya zorlayacaktır. Seviyeler geçtikçe, zihinsel rotasyon becerinizi geliştirmeden, kendinizi sürekli olarak kaybetmeye mahkûm bulacaksınız. Tüm bunlara ek olarak, bilgisayar korsanlığı hikâyesi üzerinden insanlığı kurtarmak gibi son derece asil bir göreviniz bulunmaktadır.
Neden hala okuyorsunuz da gidip Security Hole indirmiyorsunuz?
Tamam, işte son bir şey: oyun, yarışmacıların aynı seviyede mücadele etmelerine izin veren, ayarlanabilir seviye kodu sayesinde eSports için de son derece uygun, sonsuz bir hayatta kalma modu içermekte (aynı rastgele dizi ile inşa edilmiştir).