Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Security Hole SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Security Hole Explanation :

Başlangıçta son derece basit görünen seviyeler, sona doğru gittikçe inanılmaz zorlaşmaktadır. Geniş yelpazedeki şekil ve sınır çeşitliliği, rastgele üretilmiş seviyeler ve kaba kuvvet + rastgele rotasyon koruması, başarıyla devam edebilmeniz için, mekânsal farkındalığınızı kullanmaya zorlayacaktır. ..

Game Name: Security Hole
Developer: AnRaEl
Type: Bağımsız Yapımc..
Quit Date: 28 Eyl 2016

9,99
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

Başlangıçta son derece basit görünen seviyeler, sona doğru gittikçe inanılmaz zorlaşmaktadır. Geniş yelpazedeki şekil ve sınır çeşitliliği, rastgele üretilmiş seviyeler ve kaba kuvvet + rastgele rotasyon koruması, başarıyla devam edebilmeniz için, mekânsal farkındalığınızı kullanmaya zorlayacaktır. Seviyeler geçtikçe, zihinsel rotasyon becerinizi geliştirmeden, kendinizi sürekli olarak kaybetmeye mahkûm bulacaksınız. Tüm bunlara ek olarak, bilgisayar korsanlığı hikâyesi üzerinden insanlığı kurtarmak gibi son derece asil bir göreviniz bulunmaktadır.
Neden hala okuyorsunuz da gidip Security Hole indirmiyorsunuz?
Tamam, işte son bir şey: oyun, yarışmacıların aynı seviyede mücadele etmelerine izin veren, ayarlanabilir seviye kodu sayesinde eSports için de son derece uygun, sonsuz bir hayatta kalma modu içermekte (aynı rastgele dizi ile inşa edilmiştir).