Go Up

CLOSE

Arama Sonuçları »

0 CART 0 PRODUCT - 0,00

Dragon Age II SHOW THE COMMENTS (0) COMMENT

Dragon Age II Explanation :

EA AccessOyun AçıklamasıKaranlığın hüküm sürdüğü Felderen topraklarından kaçıp Kirkwall Şampiyonu olmak isteyen Hawke adlı bir mültecisiniz. Medeniyetin gidişatını belirleyecek kararlar verirken gücünüzü yükseltin ve destansı savaşlara katılın. Güç arayışınız başlıyor. Tarihte nasıl bir yere sahip o..

Game Name: Dragon Age II
Developer: BioWare
Type: Aksiyon
Quit Date: 4 Haz 2020

You can download and play this game free through steam. PLAY NOW
Average Point
0
Excellent (0)
%0
Very Good (0)
%0
Good (0)
%0
Not Bad (0)
%0
Very Bad (0)
%0

Comment


NO COMMENT TO SHOW × Not commented yet.Would you like to make the first comment?

EA Access


Oyun Açıklaması

Karanlığın hüküm sürdüğü Felderen topraklarından kaçıp Kirkwall Şampiyonu olmak isteyen Hawke adlı bir mültecisiniz. Medeniyetin gidişatını belirleyecek kararlar verirken gücünüzü yükseltin ve destansı savaşlara katılın. Güç arayışınız başlıyor. Tarihte nasıl bir yere sahip olacaksınız?


Önemli özellikler


  • Sinematik hikaye anlatımı — On yıl boyunca süren savaşları ve entrikaları, doğrusal olmayan ve aksiyon dolu bir anlatımla yaşayın. Yeniden tasarlanan diyalog sistemi, kararlarınızı daha ayrıntılı hale getirirken, oyuncuların çok boyutlu ve eksiksiz bir karakter oluşturmasına yardımcı oluyor.

    • Savaşınızı özelleştirin — Düzinelerce büyü ve 3 savaş yardımcısı, savaşta oyunculara sayısız seçenek sunuyor. Hızlı çatışmayla anı yaşayın veya çatışmayı durdurup farklı emirler vererek her hamlenize odaklanın.

      • Daha büyük hamleler yapın — Eylemleriniz her zamankinden daha etkili ve amacınıza ulaşma yolunda tam on yılınız olduğu için uzun vadeli düşünmeniz gerekecek. Her diyalog ve savaş kararı, grup üyelerine karşı duruşunuzu etkiler. Arkadaşlığınızı geliştirmek, daha fazla seçeneğe sahip olmanızı sağlar.